15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

BERBEC


Va pricepeti sa faceti conversatie, sa scoateti ce e mai bun de la o persoana si sa puneti intrebari. Luni ii veti provoca la discutii pe cei din jur. De marti pâna joi nu veti mai avea timp de conversatii, cu atâtea probleme financiare pe capul dumneavoastra, care va vor face sa fiti atât timid, cât si agresiv. Dar va regasiti echilibrul vineri. Sâmbata se prefigureaza o aventura, iar duminica ar fi mai bine sa faceti ceva relaxant. O baie cu spuma, spre exemplu.


TAUR


In aceasta saptamâna, veti fi foarte receptiv la lumea inconjuratoare. Viata dumneavoastra va fi colorata si plina de sentimente profunde. Este nemaipomenit de provocator. Nu v-ati mai simtit atât de bine de ceva vreme. Nu e de mirare ca vineri gândurile nu va vor da pace. Sâmbata sunteti mai gânditor decât de obicei, iar duminica este o zi plina de revelatii.


GEMENI


Cupidon v-a gasit si luni veti fi in al noualea cer. Singura problema va fi ca nu veti reusi sa mai faceti nimic. Munca, scoala, vor fi aruncate pe fereastra! Incercati sa incetiniti un pic ritmul la mijlocul saptamânii, sa va concentrati si, daca puteti, folositi-va mintea in locul inimii. Vineri puteti sa va ascultati din nou inima. Duminica, nu va fie teama sa va aratati sentimentele.


RAC


Ceva se intâmpla acasa si nu este tocmai dragut. Nu este nici urât, dar este deranjant, mai ales luni. Marti si miercuri, frustrarile de acasa s-ar putea sa aiba urmari in alte domenii ale vietii dumneavoastra, acest lucru fiind si mai stresant, iar joi anxietatea dumneavoastra are legatura cu un document oficial. Vineri trebuie sa faceti neaparat ceva pentru dumneavoastra. Un film? O iesire in oras? Ceva care sa va relaxeze. Sâmbata si duminica, aveti planificate câteva intâlniri, dar ati fi mai fericit daca ati putea sa le amânati


LEU


Luni gasiti ritmul potrivit. Prietenii va ajuta sa terminati ce ati inceput. Daca mergeti la o intâlnire, totul va decurge bine. Este nemaipomenit sa simtiti ca totul va merge bine. La mijlocul saptamânii, veti dori sa petreceti mai mult timp cu familia. Vineri si sâmbata, va veti concentra asupra vietii sentimentale, care merge de minune in aceasta perioada. Duminica, faceti ceva pentru sanatatea dumneavoastra!


 FECIOARA


Luni, fiti atent sa nu cumparati ceva din impuls. Un prieten va poate da un sfat bun in ceea ce priveste o achizitie. Ar fi mai bine sa nu cumparati nimic. La mijlocul saptamânii, curiozitatea dumneavoastra se va indrepta spre lucruri profunde si interesante din punct de vedere intelectual si emotional. Sâmbata, va veti stradui din rasputeri sa nu va certati cu cei din familie. Dar ziua de duminica va fi romantica si distractiva.


BALANTA


Prietenia este pe primul loc in aceasta saptamâna. Daca aveti o relatie stabila, cultivati acest sentiment in relatia dumneavoastra, iar daca sunteti singur, o prietenie poate fi o fundatie solida pentru orice eventualitate. Joi si vineri, toata lumea vrea sa discute cu dumneavoastra, poate pentru ca stiti sa combinati sarmul dumneavoastra cu interesul fata de cei din jur. In week-end, veti primi si mai multa atentie, foarte probabil de la o persoana de sex opus.


 SCORPION


Vedeti ambele aspecte ale unei situatii. Iar luni aceasta va fi o problema. Vreti cafea sau ceai? Sunteti indragostit sau vreti doar sa fiti prieteni? Si tot asa… De ce trebuie sa fie viata definita de alegeri? Cel mai bun lucru pentru inceputul saptamânii este ca toate se vor intâmpla de la sine. Si acest lucru este foarte relaxant. Vineri si sâmbata, prietenii vor insemna totul pentru dumneavoastra, dar nu-i lasati sa va convinga sa cumparati un obiect de care nu aveti nevoie. Duminica, fiti prudent.


SAGETATOR


Luni va va fi foarte greu sa luati hotarâri, dar acest lucru nu va va deranja foarte mult, deoarece dispuneti de numeroase oferte. Zilele de marti, miercuri si joi nu vor fi prea distractive. Vineri veti fi inconjurat de prieteni, iar sâmbata veti fi fericit cum n-ati mai fost de mult timp.


 CAPRICORN


Luni, munciti aparent fara nici un efort. Toata lumea se plânge ca nu are chef de munca, dar dumneavoastra sunteti foarte activ. Sunteti un star! La mijlocul saptamânii, prietenii va acorda foarte multa atentie, nu din interes, ci pentru ca va plac. Vineri si sâmbata, veti incerca sa va atingeti un tel. Ceva usor de realizat. Duminica este o zi potrivita pentru a va face planuri.


VARSATOR


Lucrurile care va trec prin cap n-ati putea sa le spuneti unui strain, dar incercati. Veti fi uimit! La mijlocul saptamânii, veti dori sa le fiti de folos celor din jur, sa faceti o munca de voluntariat, insa vineri nu va mai fi nevoie de acest lucru. Prietenii va vor face sa va simtiti dorit in acel mod de care aveti nevoie. Petreceti-va sâmbata in preajma lor. Iar duminica munciti.


PESTI


Ceva va deranjeaza luni si are legatura cu o suma de bani pe care cineva v-o datoreaza. Ar fi bine sa-i spuneti acest lucru. Marti, miercuri si joi va faceti griji, iar cei din jur va inteleg, mai ales daca sunt si bani la mijloc. Vineri si sâmbata, norocul este de partea dumneavoastra, dar ar fi bine sa va gânditi de doua ori inainte de a spune ceva. Duminica este o zi relaxanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS