15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Analizati-va motivatiile. Neglijenta va va afecta reputatia. Relatiile dumneavoastra vor cunoaste anumite schimbari. Deceptiile sunt posibile.


Taur


Canalizati-va energia catre ceva folositor cum ar fi invatarea unor lucruri noi sau adunarea de informatii utile. Comunicarea va fi punctul dumneavoastra forte si va trebui sa fiti in stare sa-i convingeti si pe ceilalti de acest lucru.


Gemeni


Dati frâu liber imaginatiei atunci când lucrati la proiectele noi. Felul in care merg afacerile va demonstreaza ca trebuie sa cautati un nou produs. O afacere proprie poate ca nu este cea mai rea idee.


Rac


Veti putea stabili contacte importante lucrând in asociere cu un grup caruia v-ati alaturat recent. In timp ce calatoriti ar fi bine sa imbinati placutul cu utilul. Veti avea numai de câstigat.


Leu


Nu va simtiti ofensat daca persoanele cu care lucrati vor avea de comentat. Sunt geloase pe dumneavoastra. Sansele de a descoperi dragostea vor creste in timpul unei calatorii.


Fecioara


Sansele de a face cunostinta cu cineva interesant sunt mari. Ar fi bine sa va intâlniti cu cei care va pot stimula din punct de vedere intelectual.


Balanta


Felul in care veti aborda lucrurile astazi va fi copilaresc – inima larga, usor de aprins. Veti fi in stare sa faceti o multime de lucruri. Nu va trebui sa cautati prea mult actiunea.


Scorpion


Veti obtine mai mult decât credeti daca reusiti sa ajungeti la o intelegere cu persoanele care au bani sau avere in general. Ajutati oamenii mai in vârsta sa-si rezolve problemele.


Sagetator


Va veti bucura de o calatorie si o intâlnire cu familia. Cel mai important lucru in aceasta zi va fi diplomatia. Nu uitati sa acordati atentie si nevoilor celor din jur.


Capricorn


Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana importanta. Nu trebuie sa pierdeti aceasta intâlnire. Câstigurile cu care v-ati putea alege nu le veti mai intâlni.


Varsator


Sunteti pe cale sa rezolvati o serie de probleme foarte importante pentru viitorul dumneavoastra si al familiei. Cu toate ca inima dumneavoastra este legata de viata de acasa, ceea ce se intâmpla la serviciu va va aduce o bucurie semnificativa.


Pesti


Prietenii sau asociatii vor provoca o serioasa discutie despre lipsa dumneavoastra de comunicare in ceea ce priveste problemele comune. Un prieten va va lua apararea si va va ajuta sa treceti peste acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS