9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Daca ati facut o greseala in dragoste, este bine sa o indreptati. Unul dintre parinti v-ar putea reprosa ca nu va faceti suficient timp si pentru familie sau ca tratati problemele casnice cu superficialitate.


Taur


Veti incepe sa lucrati la un proiect care v-ar putea imbunatati statutul financiar. Va simtiti insa impiedicat de cineva care incearca sa va puna bete in roate.


Gemeni


Munciti prea mult pentru cât sunteti platit si lucrul acesta va va pune pe gânduri. S-ar putea sa va doriti o schimbare a serviciului.


Rac


Chiar daca nu duceti lipsa de nimic, problemele financiare va preocupa mai mult decât ar trebui. Din cauza ritmului in care munciti riscati sa neglijati pe cineva drag.


Leu


Un prieten care este strâmtorat va va cere un imprumut. Trebuie sa fiti foarte atent la cum cheltuiti banii pentru ca cerintele casnice sunt mari.


Fecioara


Ceea ce pare a fi o problema grava pentru dumneavoastra se va dovedi in cele din urma a fi o simpla neintelegere. Veti afla ca schimbarea de care va temeati atât de mult la serviciu nu va avea loc.


Balanta


Chiar daca starea dumneavoastra sufleteasca este, de oricei, greu de schimbat, spre amiaza s-ar putea sa nu va mai recunoasteti. Vestea unei reusite va va revigora in cel mai scurt timp si va va impulsiona catre noi afaceri.


Scorpion


Veti purta o discutie aprinsa cu un coleg de la serviciu care va face probleme. Un prieten va va da apa la moara prin dezvaluirea unui subiect incitant. Pâna la urma, atributiile profesionale va vor distrage atentia de la alte bârfe.


Sagetator


Va preocupa relatia cu cei de acasa care in ultimul timp au fost mai rezervati cu dumneavoastra sau ati observat ca tin unele secrete. Ar fi cazul sa convocati un consiliu de familie in care sa dezbateti problemele.


Capricorn


Veti asista la o reuniune de familie in cadrul careia se dezbat lucruri importante. Ati putea afla ca ceilalti sa gândesc sa faca o schimbare, poate chiar de casa, lucru care nu va este tocmai pe plac.


Varsator


Prevedeti anumite lucruri din comportamentul celorlalti. Un prieten este pe cale sa va afle anumite secrete, dar va dati seama la timp, suficient de repede cât sa mai puteti schimba ceva.


Pesti


Aveti o reusita la serviciu care insa nu va satisface pe deplin. Astazi v-ati putea rezolva si o problema de sanatate. Diseara incercati sa va relaxati pentru ca mâine va fi o zi plina de peripetii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS