13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Chiar daca nu va iese nimic din ceea ce v-ati propus sa realizati, ar fi bine sa nu va pierdeti rabdarea. Numai astfel veti reusi sa duceti lucrurile la final. Cineva va va face un cadou.


Taur


O zi plina de satisfactii pe toate planurile. Este bine insa sa evitati investitiile sau schimbarile, de orice natura ar fi ele. Veti primi vesti bune acasa si nu ar fi exclus sa participati la o petrecere sau la celebrarea unei aniversari.


Gemeni


Veti fi nevoit sa faceti o multime de drumuri pentru a va rezolva chestiuni gospodaresti. De asemenea, veti primi vesti sau vizite de la rudele sau prietenii din strainatate.


Rac


Va gânditi sa faceti o reparatie in casa sau depuneti eforturi pentru modernizarea si infrumusetarea apartamentului. Pentru acest lucru aveti nevoie de bani. Partenerul de viata v-ar putea sari in ajutor.


Leu


Incercati sa nu va asumati prea multe responsabilitati pentru ca riscati sa ramâneti cu unele neindeplinite. Nu promiteti mai mult decât puteti realiza, pentru ca ati putea fi pus intr-o situatie delicata.


Fecioara


Veti putea sa respirati mai usor pentru ca scapati de o persoana cicalitoare sau care va punea piedici la serviciu. Evitati discutiile contradictorii cu ceilalti pentru ca va veti pierde buna dispozitie.


Balanta


Lucrurile incep sa se linisteasca acasa. Discutia purtata cu un prieten va va mai alunga gândurile negre pe care le aveati referitor la acesta. Ati dori sa aratati ca sunteti capabil de fapte mari, insa va trebui sa o luati mai usor.


Scorpion


Acum va veti da seama ca unele schimbari pe care le-ati facut nu au fost dintre cele mai inspirate, mai ales ca ati fi putut câstiga o suma importanta de bani. Un prieten va solicita sfatul intr-o problema sentimentala.


Sagetator


Vreti sa faceti o schimbare mai importanta si nu stiti daca este bine sau daca momentul este potrivit. Daca mai stati mult pe gânduri s-ar putea sa aflati ca ati iesit pe locul doi si ati ratat ocazii unice.


Capricorn


Veti primi confirmari despre un câstig pe care asteptati sa il obtineti de mai mult timp. Ar fi cazul sa nu mai stati pe gânduri si sa actionati pentru ca norocul va surâde.


Varsator


Sunteti preocupat de o schimbare petrecuta in familie si care va poate modifica viata daca nu luati masuri prompte. O ruda va va cere socoteala pentru o discutie pe care a avut-o de curând cu cineva din cauza dumneavoastra. Lucrurile vor iesi totusi in avantajul dumneavoastra.


Pesti


Va merge bine atât acasa, cât si la serviciu. Veti lasa o impresie buna celor din jur si s-ar putea ca o persoana de sex opus sa va curteze. Este momentul sa va faceti relatii noi pe care le-ati putea folosi in viitor pentru o avansare profesionala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS