12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

Saptamâna 24 – 30 iulie


BERBEC


Prima zi a saptamânii este cea mai buna zi pentru dumneavoastra. Entuziasmul, spontaneitatea si aventura se prefigureaza. Treceti cu usurinta peste zilele de marti si miercuri, fara sa observati cât de plictisitoare sunt acestea. Joi este o zi activa. Vineri sunteti nevoit sa fiti sever cu o persoana a carei incapatânare sta in calea fericirii celor din jur. Sâmbata si duminica aveti multa energie, dar din pacate o consumati cu treburile casnice.


TAUR


Doriti sa cumparati ceva, dar ar fi bine sa nu va grabiti la inceputul saptamânii. Daca va veti cheltui banii pe primul lucru care va va atrage atentia, veti regreta. Ati mai trecut prin asa ceva. Incercati sa va ponderati in aceasta saptamâna. Marti si miercuri aveti o viata sociala bogata, aveti prieteni loiali si sunteti inclinat sa flirtati. Cele mai amuzante lucruri in viata sunt cele simple. Joi si vineri, va grabiti sa terminati treaba pâna in week-end. Sâmbata si duminica sunteti foarte multumit.


GEMENI


S-ar putea sa nu fiti singurul din grup care are chef de o conversatie serioasa. Luati dumneavoastra initiativa. Marti si miercuri, calitatile de care aveti nevoie sunt bine ascunse in interiorul dumneavoastra. Aveti nevoie de concentrare. Veti gasi raspunsurile dupa care tânjiti pâna la sfârsitul saptamânii, dar dialogul (chiar si cu persoanele pe care le cunoasteti foarte putin) este important. Vineri flirtati, iar in acest week-end sunteti visator.


RAC


Reflexele dumneavoastra sunt rapide, dar luni ar fi bine sa nu va grabiti. Relaxati-va. Analizati lucrurile inainte de a spune sau de a face ceva. Marti si miercuri, fiti spontan; povestiti ceva interesant si veti fi sufletul petrecerii! Joi si vineri, daca va veti simti ca un dracusor indraznet, atunci actionati in consecinta. Inima dumneavoastra bate cu viteza si sâmbata toate privirile sunt atintite asupra dumneavoastra. Duminica este o zi buna pentru a demara activitati noi.


LEU


Abilitatea dumneavoastra de a transforma un eveniment nesemnificativ intr-unul important nu are rival. Luni va binedispuneti prietenii. Daca ati avea acelasi efect si asupra persoanelor alaturi de care lucrati, ar fi bine. Terminati ceea ce aveti de facut la munca, marti si miercuri, si apoi luati-va zborul de acolo. Nu asteptati aplauzele. Nu veti fi rasplatit pentru eforturile dumneavoastra decât la momentul potrivit. Joi si vineri, viata sociala este la inaltime. Este minunat ca aveti succes pe plan social, dar rezervati-va timp si pentru dumneavoastra in acest week-end.


FECIOARA


Problema banilor este prima pe lista dumneavoastra la inceputul saptamânii. Spiritul dumneavoastra e la inaltime, prietenii dumneavoastra sunt mai buni ca niciodata, dar aceasta problema financiara este o opreliste. Stati prost cu banii in momentul de fata. Marti si miercuri incercati sa nu va mai gânditi, mergeti la un picnic in padure, sau iesiti la o plimbare cu bicicleta. La sfârsitul saptamânii incercati sa va indepliniti obligatiile, dar sâmbata si duminica veti face ceea ce va doriti. Sunt multe persoane care ar dori sa va vada.


BALANTA


O relatie anume va ocupa timpul. S-ar putea sa fie ceva romantic sau sa aiba legatura cu serviciul. Orice ar fi, va va acapara. Cum vor decurge lucrurile, depinde foarte mult de dumneavoastra si de atentia pe care o acordati acestei relatii. La mijlocul saptamânii, latura estetica se prefigureaza puternic, iar joi, o experienta intâmplatoare cu cineva se transforma in cea mai amuzanta intâmplare din viata. Vineri, aveti tendinta sa faceti mai multe lucruri deodata. Viitorul este stralucitor. Sâmbata si duminica aveti treburi marunte de facut.


SCORPION


Daca o anumita persoana are chef de cearta dimineata devreme, luati-o in directia opusa. Puteti sa va rezolvati divergentele in alta zi. Luni este una din acele zile alunecoase, când lucrurile pot scapa de sub control. Conflictul pluteste inca in aer, marti si miercuri; daca cineva nu are rabdare, lasati-l sa se calmeze. La sfârsitul saptamânii va concentrati asupra unei probleme legate de un contract. Sâmbata si duminica, faceti o plimbare lunga cu masina.


SAGETATOR


La inceputul saptamânii vreti sa faceti sport, pentru a va pune sângele in miscare. Marti si miercuri nu aveti timp pentru jocuri, cu atâtea probleme de rezolvat. Joi si vineri sunt zile plictisitoare – sunt prea multe lucruri cu care trebuie sa tineti pasul. Sâmbata si duminica sunt zile benefice pentru relaxare, sentimente profunde si mâncare rafinata.


CAPRICORN


Sunteti foarte incântat ca va aflati in mijlocul verii. Anumite probleme va preocupa luni, dar marti se vor rispi. Miercuri sunteti inconjurat de copii, iar joi telefoanele vor suna intruna. Oamenilor le place sa vorbeasca mult, dar vineri nu veti avea chef de prea multe discutii. S-ar putea sa-i spuneti cuiva sa va lase in pace, aveti grija sa nu fiti nepoliticos. Sâmbata si duminica, fiti un inger pentru persoana iubita.


VARSATOR


Luni veti observa o serie de detalii care v-au scapat pâna acum. Lumea nu s-a schimbat, doar dumneavoastra sunteti cel care o vede diferit. Aceste descoperiri pe care le faceti sunt subtile, dar apasatoare. Marti si miercuri, aflati ceva legat de familia dumneavoastra. Joi aveti o revelatie in ceea ce priveste viata sentimentala, iar vineri planificati o intâlnire mult asteptata. Din nefericire, in week-end sunteti prost dispus, in mare parte din cauza facturilor, problemelor de sanatate si emotiilor puternice. Totul se va rezolva in curând.


PESTI


La inceputul saptamânii stiti sa va bucurati de lucrurile simple, insa nu stiti sa pretuiti timpul petrecut alaturi de persoana iubita. Aceste lucruri se intâmpla din nou in viata dumneavoastra (respectiv, aceste momente de dezorientare). Aprindeti lumânari si pregatiti cina, marti si miercuri. Cititi o carte. Joi si vineri va veti petrece ziua facând curat in casa sau uitându-va la filme. Iar in week-end, sunteti plin de energie. Mergeti la un concert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS