19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Nu este bine sa va grabiti in a trage concluzii legate de posibilele câstiguri pe care le asteptati in week-end. Este posibil ca acest sfârsit de saptamâna sa aduca instabilitate.


Taur


Se anunta un week-end in care ati putea avea parte de evenimente importante, in special acolo unde este vorba de bani. Este bine sa evitati monotonia si, daca apare prilejul, sa faceti chiar o scurta calatorie.


Gemeni


Sunteti foarte preocupat de relatiile pe care le aveti cu cei din imediata apropiere. Accentul cade pe intelegerea cu persoanele din familie si pe responsabilitatile caminului. Este bine sa evitati posibilele dispute.


Rac


Vestile bune pe care le primiti duminica sunt motivul pentru care sunteti atât de tolerant cu cei de lânga dumneavoastra. Sunteti dispus sa faceti si unele compromisuri in ceea ce priveste dorinta unor rude de a face un anumit lucru.


Leu


Sunteti foarte sensibil si aratati compasiune fata de problemele altora. Desi nu va vine a crede, asa este, simpatizati cu cei neajutorati si lucrul acesta va da un sentiment de implinire.


Fecioara


Dorinta de afirmare profesionala este foarte puternica. Apar in prim-plan relatii noi sau cel putin proiecte indraznete, fapt ce va permite sa creionati mental scheme noi de actiune de amploare.


Balanta


In week-end aveti de alergat pentru obtinerea unor confirmari sau a unor aprobari si veti fi mai mult pe drumuri decât pe acasa. Nu va merge prea bine, insa vointa de care dati dovada si hotarârea va vor ajuta sa treceti cu bine peste orice piedica.


Scorpion


Week-end-ul acesta readuce in prim-plan problemele sentimentale. Sunteti mai hotarât ca pâna acum sa obtineti raspunsurile la intrebarile care va framânta. Veti fi bucuros când veti afla ca temerile nu vi se confirma.


Sagetator


Va grabiti, nu sunteti atent deloc si din aceasta cauza ati putea pierde câteva ocazii bune de a face bani. La aceasta se mai adauga si posibilele greseli in acte, greseli care v-ar putea costa timp si bani.


Capricorn


V-ati saturat sa ii tot asteptati pe altii sa va rezolve problemele si sunteti hotarât sa luati viata in piept. Veti fi mai dispus ca pâna acum sa va asumati responsabilitati si chiar sa riscati in ceea ce priveste o afacere sau un câstig.


Varsator


Sunteti obosit si ati vrea sa va odihniti mai mult, insa lipsa timpului nu va permite. Vrând-nevrând, va veti pune pe treaba, mai mult pentru a scoate pe cineva dintr-o incurcatura.


Pesti


Relatiile cu prietenii sau cu colegii sunt putin cam tensionate, din cauza faptului ca dumneavoastra cereti mai mult decât vi se poate da. Sfaturile primite din partea unor persoane rauvoitoare v-ar putea determina sa actionati gresit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS