19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Concentrati-va asupra propriilor scopuri. Este posibil sa primiti ajutor din partea unui prieten sau a unei rude pentru a finaliza ceea ce ati inceput. Ceilalti vor considera ca noile concepte sunt usor de pus in practica.


Taur


Asumati-va responsabilitatea faptelor dumneavoatra si nu mai dati vina pe altcineva. Aveti câteva idei bune astazi pe plan profesional, asa ca ar fi bine sa le puneti in aplicare si veti avea o marire de salariu.


Gemeni


Daca nu sunteti foarte clar in directivele pe care le dati, nu va asteptati ca cineva sa va prezinte un raport perfect. Ar trebui sa va clarificati mai intâi cerintele. A venit timpul sa luati o decizie: lucrati pentru dumneavoastra sau pentru firma.


Rac


Pe ordinea de zi vor fi grijile pentru siguranta financiara si cea a caminului. Atâta timp cât nu veti face altceva decât planuri privind viitorul, veti avea parte de ingrijorari.


Leu


Veti face fata oricarei opozitii in legatura cu planurile si metodele dumneavoastra. Seful va fi fermecat de randamentul de care dati dovada. Dar persoana iubita se va simti neglijata si ar fi bine sa va faceti putin timp si pentru ea.


Fecioara


Analizati-va situatia financiara si faceti planuri de economisire a banilor pentru momentul retragerii, pentru o noua casa sau un alt lucru pe care vreti sa-l cumparati. In plus, incercati sa va relaxati alaturi de prieteni.


Balanta


Trebuie sa va gânditi la o schimbare. Calatoriile, educatia sau noi proiecte va vor indrepta catre o noua imagine care, cu siguranta, va fi pe placul dumneavoastra.


Scorpion


Relatiile sentimentale, atât de tumultoase in ultima vreme, se vor stabiliza. Calatoria de placere pe care o pregatiti se va derula mai bine decât sperati. Rezolvati-va corespondenta pe care ati tot amânat-o.


Sagetator


Veti constata ca va este dificil sa discutati probleme personale cu membrii familiei. Veti obtine mai mult daca va achitati cu putin efort responsabilitatile fata de casa si daca incercati sa discutati problemele intime care va apasa.


Capricorn


Ziua se arata destul de luminoasa, din punct de vedere financiar, aveti grija insa la aspectul sentimental. Niste vesti despre un fost partener reusesc sa va debusoleze. Concentrati-va asupra lucrurilor care va fac placere daca nu mai puteti repara nimic din trecut.


Varsator


Va simtiti deprimat pentru ca sunteti departe de casa sau pentru ca urmeaza sa plecati la un drum lung. Mai mult, rudele sau persoanele mai in vârsta va vor face viata grea astazi.


Pesti


Depresia dumneavoastra este cauzata de sentimentele de singuratate si nesiguranta. Aveti nevoie sa iesiti in oras cu prieteni care gândesc pozitiv si va ajuta sa uitati de toate necazurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS