17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va preocupa in mod deosebit problemele persoanelor dragi dumneavoastra. Poate ca nu e ceea ce vreti sa auziti, insa dumneavoastra si partenerul de viata sunteti mai potriviti ca prieteni, decât intr-o relatie romantica.


Taur


Problemele de familie, poate cele care implica o ruda mai in vârsta, va dau bataie de cap si necesita luarea unor decizii mai dure. Sunteti foarte ambitios si creativ in aceasta perioada.


Gemeni


Organizarea personalului sau administrarea proiectelor sunt doua noi preocupari care vor necesita toata atentia de care dispuneti. Rac


Ambitia este o motivatie puternica si poate sa va duca la conflicte daca o scapati de sub control. Nu cumparati ceva fara a cauta mai intâi pretul cel mai bun, pentru ca veti gasi cu siguranta oferte mai bune. Petreceti seara la o cina romantica in doi.


Leu


Ascultati-va intuitia si veti observa ca veti putea profita de o ocazie pe care altfel nu ati fi luat-o in considerare. Nu acceptati nimic fara sa dati ceva inapoi, pentru ca va trebui sa platiti mai devreme sau mai târziu.


Fecioara


Daca idealizati anumite persoane, sunt foarte mari sansele ca acestea sa va dezamageasca. Superiorii dumneavoastra va apreciaza foarte mult munca.


Balanta


Casa si familia vor fi supuse mai multor provocari si schimbari in aceasta perioada. Verificati-va planurile initiale pentru a vedea daca sunteti pe drumul cel bun. Va este cam greu sa aveti in vedere obiectivele propuse, insa o intârziere poate provoca destule neajunsuri.


Scorpion


Prioritatile dumneavoastra acum sunt planurile de vacanta sau relatia de cuplu. Daca nu intelegeti ceva, nu va sfiiti sa intrebati. Confuzia poate duce la ratarea unor oportunitati. Dati tot ce puteti pentru a intretine relatia actuala inainte de a decide sa renuntati la ea.


Sagetator


Siguranta personala si stabilitatea sunt lucrurile cele mai importante din viata dumneavoastra acum. Dorinta de a incepe ceva nou va poate scoate din rutina zilnica. Concentrati-va pe sarcinile dificile si respectati-va prioritatile. Fiti recunoscator celor care va salveaza de propriile prejudecati.


Capricorn


Siguranta personala si stabilitatea sunt lucrurile cele mai importante din viata dumneavoastra acum. Dorinta de a incepe ceva nou va poate scoate din rutina zilnica


Varsator


Autocontrolul si stabilirea unor limite sunt factorii cei mai importanti in mai multe aspecte ale vietii de zi cu zi. Gânditi pe termen lung si fiti realist in abordarea anumitor probleme.


Pesti


Ceea ce spuneti sau ceea ce faceti astazi sunt lucruri decisive pentru viitorul dumneavoastra. Nu va fie teama sa cereti acelor prieteni care va seaca de energie sa va lase putin timp singur. Este o zi propice parteneriatelor de orice natura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS