9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Saptamâna 10 – 16 iulie


BERBEC


Nu analizati corect o situatie. La inceputul saptamânii, este indicat sa luati in considerare parerea celor din jur. Veti gasi raspunsul la anumite intrebari confuze. Chiar daca miercuri si joi sunt zile un pic mai lente, ar fi bine, totusi, sa nu va lasati condus de ambitie. Nu veti face progrese semnificative pâna vineri. Dar pâna in week-end veti cuceri noi teritorii. Oamenii vor dori sa va ridice o statuie. Duminica, treziti-va de dimineata!


TAUR


Nu s-au schimbat multe aspecte. Singurul lucru diferit, luni si marti, fata de saptamâna trecuta, este atitudinea dumneavoastra. Chiar si cele mai plictisitoare aspecte legate de munca va vor parea o mare aventura. Miercuri este o zi foarte ciudata, pe plan emotional si finaniciar, iar ciudatenia ia amploare joi. Vineri petreceti. Este ziua când va remarcati pe plan social. Sâmbata si duminica, sunteti mai gânditor si puneti intrebari inteligente.


GEMENI


La inceputul saptamânii va veti simti coplesit. Aveti foarte multe pe cap. Daca ii veti oferi unei persoane un mic proiect, nu numai ca va veti elibera de stres, dar veti reusi sa-i câstigati si increderea. Daca va lua acest gest ca pe un compliment, atunci toata lumea va avea de câstigat. Miercuri si joi sunt zile propice miscarilor strategice si pentru a face planuri. Vineri actionati din plin. Sâmbata si duminica, pentru a obtine ceea ce va doriti, folositi-va tactul. Sunteti un star. Predicile nu fac decât sa tensioneze si mai mult atmosfera.


RAC


Zilele de luni si marti nu vor fi foarte usoare pentru dumneavoastra. Va veti izbi de munti in drumul dumneavoastra si, pentru fiecare urcare, va exista si o cadere abrupta. Cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti este sa va canalizati energia asupra proiectelor pe care le aveti la indemâna. Miercuri si joi nu sunt zile bune pentru a semna acte si nici pentru a face promisiuni. Vineri, in loc sa darâmati muntii, veti fi fericit daca veti reusi sa va odihniti. Ascultati muzica. Uitati de obligatiile pe care le aveti in acest week-end.


LEU


Sunteti ordonat in tot ceea ce faceti la inceputul saptamânii. Aveti grija ca toate cumparaturile pe care le faceti sa fie bine impachetate. Va doriti ca prietenii sa va aprobe, dar nu trebuie sa va temeti sa va varsati nervii un pic. Lasati-va gândurile sa zburde in voie. Va simtiti bine si acest sentiment va dura pâna miercuri, când suspectati pe cineva de gânduri „necurate“. Joi va aflati in centrul atentiei, iar vineri si sâmbata, o explozie de romantism va va ravasi pe plan emotional. Nu se stie sigur daca este vorba de o schimbare temporara sau permanenta. Duminica, bucurati-va de aceasta experienta.


FECIOARA


Viata este o piscina, luni. Sariti in apa! Faceti o multime de valuri. Acest sentiment de cufundare este extrem de frumos. Veti fi atât de acaparat de el, incât marti veti cumpara ceva din impuls, ceva de care nu aveti nevoie. Satisfactia achizitiei este tot ce conteaza. Miercuri si joi, curiozitatea va duce in locuri neasteptate sau e posibil sa aflati un secret. Vineri, veti avea parte de multe descoperiri. Aveti planuri mari pentru week-end, dar nici unul dintre ele nu va fi posibil, din cauza obligatiilor familiale.


BALANTA


Zilele de luni si marti nu vor fi foarte bune. Inainte de toate, dragostea pluteste in aer. Flirturile se prefigureaza puternic in aceasta saptamâna. Atentia pe care o primiti va flateaza, dar parca apasa pe umerii dumneavoastra. Miercuri si joi, va orientati spre proiecte serioase, cum ar fi cele financiare. Foarte rar ati fost atât de idealist, precum vineri. Cu cât veti dezbate mai mult anumite idei in acest week-end, cu atât veti fi mai inspirat.


SCORPION


Va analizati optiunile. Luni si marti veti avea probleme in luarea deciziilor. Ar fi bine sa lasati alta persoana sa ia hotarâri, chiar daca veti parea un pic las. Miercuri si joi sunteti inconjurat de un fel de aura magica si lumea va vede doar in lumina acesteia. Vineri si in week-end, un prieten va scoate la o plimbare. Oricare ar fi planul, spuneti „da“.


SAGETATOR


Luni si marti, veti lua parte la o reuniune. Sunteti iubit de persoanele alaturi de care lucrati, de cei cu care va distrati si chiar si de cei pe care ii cunoasteti foarte putin timp. Lumea vorbeste despre dumneavoastra, ceea ce va confera o anumita putere. Miercuri si joi, va consumati energia incercând sa puneti totul in ordine si cel mai bine ar fi sa faceti acest lucru singur. Vineri, prietenia si jovialitatea se prefigureaza, inca o data. Increderea in fortele proprii va propulseaza, sâmbata si duminica.


CAPRICORN


Nu aveti timp sa puneti intrebari, luni si marti. Va place sa fiti de folos celor din jur, dar prea multa munca nu inseamna nimic altceva – decât prea multa munca. Daca aveti nevoie de ajutor, strigati dupa el. Miercuri, un prieten foarte bun va va sprijini. Joi este o zi buna pentru a lua o decizie – aveti incredere in instinctele dumneavoastra, vineri va veti simti optimist, idealist si vesel. Sâmbata si duminica, planurile dumneavoastra ambitioase nu par realizabile, dar orice este posibil. Nu va opriti din drum.


VARSATOR


Persoana cu care interactionati cel mai profund luni nu este asa cum va asteptati sa fie. Marti, adânciti aceasta prietenie printr-o confesiune si vedeti ce raspuns primiti. Miercuri si joi nu sunt zile notabile, din cauza problemelor apasatoare de la locul de munca, probleme care incep sa puna stapânire si pe plan emotional. Acest lucru ar putea sa va afecteze si viata sociala. Totul se coreleaza. Vineri organizati ceva cu prietenii. Poate dati o petrecere in week-end?


PESTI


Provocarea pe care o intâlniti la inceputul saptamânii este inselatoare, pentru ca este vorba de cineva care a fost de partea dumneavoastra in alte dispute. Nu se stie cum, aceasta persoana a devenit inamicul dumneavoastra. Ramâneti cu picioarele pe pamânt. Insistati in a cere ceea ce este al dumneavoastra. Dar incercati sa nu puneti la suflet. Miercuri si joi, va veti ciondani un pic cu cei din jur. Orice se va intâmpla, acordati-le oamenilor o sansa, vineri si in timpul week-end-ului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS