22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Timpul de care dispuneti va este de folos pentru a restabili echilibrul in unele situatii care v-au cam stresat in ultima perioada. Comunicarea eficienta cu familia si cu prietenii va ajuta sa puneti tara la cale pentru planurile comune desfasurate in viitor.


Taur


Calmul va este dat peste cap de niste persoane mai nervoase, mai artagoase, care nu reusesc sa comunice pasnic. Norocul dumneavoastra este ca nu va sare tandara atât de repede pe cât ar dori ceilalti. Veti reusi sa va pastrati detasarea chiar si atunci când cei din jur vor ridica tonul cu agresivitate.


Gemeni


Nu reusiti sa va exprimati sentimentele la justa valoare. Timiditatea, teama unui refuz sau atitudinea oarecum distanta a partenerului va dezarmeaza si astfel emotiile dumneavoastra ramân ascunse. Faceti un efort si aratati-i celuilalt ceea ce simtiti, pentru ca lipsa unei comunicari sincere in cuplu poate tensiona relatia.


Rac


O zi contradictorie, in care ba simtiti nevoia sa stati in umbra, nestiut de nimeni, ba doriti brusc sa iesiti in evidenta si sa atrageti atentia. Atitudinea depinde mult si de anturaj: in fata celor maturi sunteti calm si rece, in timp ce in fata persoanei iubite deveniti entuziast si tandru.


Leu


Intâlnirile cu prietenii sau cu persoana iubita sunt sub asteptari. Ori ati cerut mai mult de la ei si nu stiu sa se comporte asa cum doriti, ori pretentiile dumneavoastra sunt prea mari fata de ceea ce pot ei sa va ofere. Discutiile cu partenerul ascund situatii neplacute, astfel ca ati putea simti o oarecare dezamagire. Spre seara lucrurile se calmeaza, totul revenind la normal.


Fecioara


Starea dumneavoastra emotionala este foarte oscilanta. Relatiile cu societatea sunt pozitive, va simtiti bine in anturaj, dar când vine vorba de discutii fata in fata cu persoana iubita, lucrurile nu mai stau la fel de bine. Va purtati de parca nu vreti sa ramâneti singur cu cel drag.


Balanta


Nu apare nimic nou care sa va atraga atentia si sa va scoata din cotidian. Este posibil ca si planurile pe care vi le-ati facut pentru aceasta zi sa cunoasca mici piedici, astfel incât senzatia de stagnare, asteptare sau, pur si simplu, plictiseala creste la maximum.


Scorpion


V-ati facut griji degeaba din cauza relatiei sentimentale. Ati lasat gândurile negative sa se infiltreze si sa strice tot, când, de fapt, lucrurile mergeau foarte bine. Partenerul va ofera tot ceea ce aveti nevoie. Incercati sa nu mai dati crezare persoanelor care nu privesc cu ochi buni armonia din cuplul dumneavoastra.


Sagetator


Curajul trebuie sa caracterizeze toate actiunile acestei zile, oricare ar fi scopul pe care vreti sa-l atingeti. Luati-va inima in dinti si faceti un pas in fata, deoarece este momentul cel mai potrivit pentru a va remarca in fata tuturor.


Capricorn


Sunteti multumit de relatiile pe care le aveti cu lumea, deoarece reusiti sa atrageti atentia prin calitatile intelectuale si prin maturitatea dumneavoastra. Impresia lasata celorlalti este dintre cele mai bune. Lumea se poarta frumos cu dumneavoastra, va bucurati de respect si de atentie, prietenii vazând in dumneavoastra un exemplu bun de urmat.


Varsator


Dati la o parte orice griji si va simtiti liber, vesel, mobilizându-i si pe altii in escapadele pe care le initiati. O intâlnire cu amicii poate fi perfecta pentru aceasta zi, deoarece compania dumneavoastra este foarte cautata.


Pesti


Atmosfera din casa se mai anima putin, ori din cauza unor mici conflicte domestice intre parinti si copii sau intre soti, ori din cauza unor musafiri neasteptati, dar pe care veti incerca sa-i primiti cum se cuvine. Se poate ca acestia sa va dea planurile peste cap, de aceea veti face tot posibilul sa nu va enervati din cauza situatiilor neprevazute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS