16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Deveniti din ce in ce mai ocupati si e bine sa va odihniti. Trebuie sa va asigurati ca sunteti in cea mai buna forma. Daca respectati termenele-limita veti putea beneficia de recompense.


Taur


Chiar daca totul pare ca merge bine, pâna si cele mai bune planuri pot avea lipsuri. Angrenati-va azi intr-un proiect nou, fara ezitari. Veti avea de câstigat in credibilitate daca veti transforma vechii dusmani in aliati.


Gemeni


E mai important sa va autoprotejati decât sa porniti primul la atac. Nu spuneti secrete colegilor sau prietenilor, pentru ca nu toti va vor binele. Sunt putini oameni in care puteti avea incredere.


Rac


Nu va faceti griji pentru detalii, lasati-i pe cei din jur sa o faca. Astazi se pare ca aveti nenumarate posibilitati pentru a o lua de la capat. Poate ca este sansa pe care o asteptati.


Leu


Va simtiti putin superior partenerilor dumneavoastra, desi sunt persoane pe care le agreati. Trebuie sa puteti sa-i inlaturati din drum pe toti cei care va stau in cale. Nu va asteptati ca toata lumea sa va placa, insa faceti distinctie intre dusmani si aliati.


Fecioara


O demonstratie publica poate face dovada celor sustinute doar in teorie. Feriti-va de speculatii astazi. Reexaminati-va stabilitatea actuala inainte de a renunta la ea.


Balanta


Gasiti un loc linistit unde sa va retrageti diseara, dupa o zi extrem de agitata. Cineva de la serviciu isi doreste o relatie mai apropiata cu dumneavoastra.


Scorpion


Acum, ca sunteti intr-o perioada mai buna, poate ca este momentul sa va concentrati pe problemele altcuiva. Poate ca ar fi cazul sa spuneti cuiva ce simtiti cu adevarat.


Sagetator


Daca nu vreti sa pareti prea flexibili, cel putin gânditi-va mai mult atunci când vreti sa luati o decizie. Noile oportunitati de câstiguri se dovedesc a fi foarte profitabile.


Capricorn


Dorinta puternica de a incepe ceva nou poate sa va distraga. Cineva poate sa profite de firea dumneavoastra generoasa. Poate ca aveti incredere in persoanele nepotrivite.


Varsator


Daca trebuie sa explicati totul mai mult decât o data inseamna ca aveti de-a face cu persoanele nepotrivite. Astazi dati tot ce aveti mai bun din dumneavoastra.


Pesti


Luciditatea dumneavoastra este foarte apreciata in aceste momente. Trebuie sa analizati in detaliu viata intima. Poate ca ati inceput un flirt cu cineva nou, iar partenerul a observat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS