23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Horoscop

Berbec: Nu este o zi favorabila deciziilor financiare importante. Orice veti face doar pentru bani nu va avea sorti de izbânda. Trebuie sa aveti scopuri mai inalte daca vreti sa câstigati. Refuzati invitatiile prietenilor sau ale familiei daca nu va simtiti prea bine diseara.


Taur: Scopurile dumneavoastra sunt in contrast cu cele ale apropiatilor, asa ca un compromis este necesar. Uneori lucrurile nu pot fi controlate si se pare ca, desi dumneavoastra acceptati aceasta idee, anumite persoane din anturaj nu vor sa inteleaga. Planurile noi nu vor fi primite prea bine de colegi.


Gemeni: Chestiunile legale, politice sau educationale necesita mult timp de gândire si multe planuri. Veti fi nevoiti sa faceti un mic compromis astazi, pentru a nu refuza pe nimeni. Cineva profita de generozitatea dumneavoastra.


Rac: Incercati sa rezolvati problemele imediat in loc sa le evitati la nesfârsit. Totul pare ca merge in directia opusa planurilor dumneavoastra. Poate ca ar fi momentul sa va regânditi scopurile si sa va asigurati ca aveti o tinta realista. Puteti ajunge la o intelegere cu partenerul daca amândoi vreti acest lucru.


Leu: Simtiti nevoia de protectie si apreciere din partea celor dragi, iar lipsa acestor sentimente poate duce la nesiguranta. Ati fi mai credibil daca ati transforma câtiva din vechii dusmani in aliati. Nu stricati nimic din ceea ce nu poate fi reparat.


Fecioara: Sunteti intr-o perioada de adaptare la noile circumstante. Astazi vi se ofera mai multe ocazii pentru un nou inceput. Poate ca este sansa mult asteptata. Sunteti in centrul atentiei si acest lucru nu va deranjeaza deloc.


Balanta: Incepe o perioada de activitate mentala intensa in care veti fi nevoit sa comunicati foarte mult cu cei din jur. Planuiti o excursie cu prietenii, dar fiti flexibil. Sunt mai multi factori pe care nu va puteti baza. Sfatul unui prieten va poate destabiliza.


Scorpion: Este o perioada in care toate planurile dumneavoastra sunt realizabile. Nu stati foarte bine cu banii, insa este doar o problema trecatoare. Totusi, aveti grija cum va administrati bugetul in zilele urmatoare. La serviciu inca aveti destule probleme, dar acestea se vor rezolva in viitorul apropiat.


Sagetator: Sunteti nevoit sa va adaptati schimbarilor care au loc in jur, iar oportunitatile, desi putine, sunt disponibile pentru o scurta perioada. Ati obosit sa incercati fara succes sa va atingeti un anume obiectiv, asa ca mai bine incercati sa gasiti alte metode de a reusi. Rezolvati o problema stringenta pe care ati amânat-o de prea multe ori.


Capricorn: Fiti in alerta si invatati tot ceea ce vi se ofera, insa nu luati aceste informatii drept adevarul absolut. Iertarea este primul pas pentru a evolua intr-o relatie. Daca sunteti ranchiunos, veti inrautati situatia. O realizare recenta incepe sa fie observata.


Varsator: Este o zi in care trebuie sa puneti totul la punct, sa clarificati toate neintelegerile cât mai prudent cu putinta. De asemenea, este o zi buna pentru a intâlni oameni noi si pentru a va face noi relatii. Veti atrage oamenii cu farmecul dumneavoastra subtil.


Pesti: Sunteti foarte concentrat pe relatia actuala si pe sentimentele dumneavoastra si ale celor din jur. Incercati cât puteti sa evitati certurile astazi. Trebuie sa actionati ca mediator si sa stiti unde sa va opriti. Nu interpretati gresit gesturile cuiva, pentru ca ati putea ajunge intr-o situatie jenanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS