14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Deciziile in viata profesionala trebuie luate cu mare precautie. Astazi veti afla multe informatii si veti aduna experienta care va va folosi pe viitor. Daca vreti sa o luati de la capat, trebuie sa o faceti intr-un domeniu nou pentru dumneavoastra.


Taur: Obiectivele personale se schimba zilele acestea. Nu va lasati intimidati de cei din jur, au si ei defectele lor. Nu aveti de ce sa nu aveti incredere in calitatile dumneavoastra. Veti pierde ceva la care nu tineati prea mult oricum.


Gemeni: Aveti tendinta de a lua totul foarte in serios si de a vedea lucrurile foarte pesimist. Daca aveti nevoie de raspunsuri, nu va sfiiti sa intrebati. Trebuie sa fiti indraznet si pretentios astazi. Faceti-va ascultate problemele.


Rac: Gesturile impulsive, fara luarea in considerare a riscurilor, va pot face rau, asa ca nu va grabiti si gânditi-va mai mult la ceea ce faceti. Nu va petreceti timpul singur astazi, iesiti cu prietenii si relaxati-va. O excursie ar fi o idee buna.


Leu: Apreciati foarte mult lucrurile de valoare. Va va fi cam greu sa va abtineti de la anumite cheltuieli. Cei carora le datorati bani nu vor sa va mai pasuiasca deloc. Incercati sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti onora.


Fecioara: Proiectele educationale necesita mult studiu si multe deplasari. Comportati-va cu prudenta in preajma colegilor astazi. Faceti-va relatii noi si intariti-le pe cele deja existente.


Balanta: Sunteti preocupati de probleme existentiale si profunde. Aveti grija cui imprumutati bani pentru ca ati putea sa aveti pierderi financiare mari din aceasta cauza. Nu faceti cheltuieli inutile si asteptati saptamâna viitoare, când situatia financiara se va imbunatati.


Scorpion: Va investiti toata energia in relatiile cu cei apropiati sau in legaturile cu persoanele din anturaj. Este o zi propice pentru inceperea unor proiecte noi. Totul vi se pare mult mai usor de realizat zilele acestea. Viata amoroasa trece printr-o perioada mai grea.


Sagetator: Nu mai regretati greselile din trecut si concentrati-va mai mult pe viitor. Acceptati schimbarile care va afecteaza asa cum sunt si incercati sa va adaptati la noile circumstante. Este un bun moment pentru a va imbunatati stilul de viata.


Capricorn: Actiunile decisive sunt la ordinea zilei astazi. Este momentul sa rezolvati problemele medicale care nu va dau pace zilele acestea. Trebuie sa fiti foarte grijuliu când vine vorba de sanatatea dumneavoastra. Va va fi greu sa comunicati cu un coleg.


Varsator: Casa si familia trec prin mai multe schimbari. Vreti sa va faceti cunoscute parerile, insa evitati sa atrageti atentia asupra dumneavoastra. Comunicati-va grijile discret persoanelor apropiate. Nu lasati pe nimeni sa va constrânga in luarea unei decizii gresite.


Pesti: Simtiti nevoia unei provocari intelectuale si sunteti in cautarea unor noi idei. Nu va grabiti sa puneti vina pe altcineva, si dumneavoastra ati avut un rol in ceea ce s-a intâmplat, asa ca trebuie sa acceptati consecintele. Aveti multe de invatat azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS