16.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Este foarte important pentru dumneavoastra sa mentineti un echilibru intre schimbare si continuitate. Feriti-va de speculatii astazi.


Taur: Circumstantele evolueaza impotriva intereselor dumneavoastra, asa ca mai bine concentrati-va pe ce e important. Angajati-va intr-un proiect nou fara regrete. Ati fi mult mai credibil daca ati reusi sa transformati vechii rivali in aliati.


Gemeni: Sunteti preocupat de situatia delicata a unui prieten si incercati sa-i acordati tot ajutorul de care dispuneti. Aveti grija, cineva ar putea sa profite de generozitatea dumneavoastra.


Rac: Gesturile impulsive au consecinte neplacute, asa ca incercati sa va stapâniti pornirile repezite sau actiunile temperamentale pentru ca veti ajunge sa le regretati. Veti fi nevoit sa analizati profund relatia actuala, mai ales ca sunteti tentat sa flirtati.


Leu: Simtiti nevoia acuta de a ocroti sau de a avea grija de toate persoanele importante din viata dumneavoastra.


Fecioara: In relatiile cu cei apropiati pot aparea mici disensiuni din cauza diferentelor de principii. Este momentul sa spuneti ceea ce simtiti pentru cineva, in loc sa tineti totul pentru dumneavoastra.


Balanta: Sunteti ocupat sa clarificati problemele de la serviciu pentru ca totul sa functioneze cu maximum de eficienta.


Scorpion: Partenerul de viata sau copilul va ocupa tot timpul si toate resursele de care dispuneti. Astazi descoperiti ca aveti multe sanse pentru a o lua de la capat in viata profesionala.


Sagetator: Trebuie sa va gânditi cu seriozitate la noi pespective sau noi moduri de abordare a unor probleme spinoase.


Capricorn: Este vital pentru dumneavoastra sa faceti fata cu brio schimbarilor care survin in toate aspectele vietii. Trebuie sa fiti indeajuns de hotarât pentru a depasi orice obstacol care va sta in cale astazi.


Varsator: Obiectivele dumnea-voastra si siguranta personala sunt aspectele supuse celor mai multe schimbari in aceasta perioada. Sunteti foarte ocupat, asa ca profitati de putinul timp liber pentru a va odihni si pentru a fi in forma.


Pesti: Zilele acestea aveti o viziune de ansamblu asupra situatiei, ceea ce va ajuta la determinarea obiectivelor personale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS