17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Horoscop

Saptamâna 8 – 14 mai


BERBEC


Luni va exprimati ideile foarte limpede si fara sa stati prea mult pe gânduri – o calitate necesara in vremuri de nesiguranta.


Marti insa, situatia se complica. Asa incât curatenia, indeosebi cea emotionala, este necesara in cursul zilei de miercuri. Joi, aveti destul timp liber pentru o calatorie, care, dupa toate semnele, se va dovedi a fi o aventura marcata de lacrimi si emotii, iar vineri veti fi tachinat in diverse moduri. Week-end-ul acesta va aduce repede inapoi la realitate.


TAUR


Chiar daca veti câstiga aceasta cursa, nu va este garantat câstigul campionatului. Asa ca nu va entuziasmati prea devreme. Cel mai inteligent lucru pe care trebuie sa-l faceti la inceputul saptamânii este sa fiti precaut. Spuneti-le prietenilor despre strategia dumneavoastra si fiti deschis la sugestiile lor, marti sau miercuri. Veti fi surprins de cât de inspirate sunt ideile lor.


Joi veti fi lipsit complet de idei (asteptati-va sa mediati un conflict minor intre doua persoane), iar ziua de vineri va va testa toleranta. Dar sâmbata? Duminica? Distractie si tot mai multa distractie. Si, in plus, bani.


GEMENI


Daca aveti o intâlnire amoroasa la inceputul saptamânii, gânditi-va la ceva distractiv si care sa nu va goleasca pusculita; cu greu veti reusi sa va simtiti in largul dumneavoastra stiind ca ati cheltuit si ultimul banut.


Joi si vineri va distrati, flirtati si sunteti capabil sa va simtiti bine atât cu cei care sunt de acord cu dumneavoastra, cât si cu oamenii care va provoaca. Pentru rezultate mai bune pe plan sentimental, faceti-va planuri care sa implice si mintea, nu numai corpul dumneavoastra. In acest week-end, veti primi niste sfaturi de la o persoana din familie, fie ca vreti sau nu.


RAC


Nu intârziati – saptamâna aceasta, cele mai bune zile pentru dragoste si romantism sunt luni, marti si miercuri. Sa va urmati dorinta inimii este la fel de usor ca si cum v-ati asculta intuitia. Nu va temeti: restul saptamânii nu este deloc saracacios pe plan sentimental.


Joi si vineri, oferiti-i persoanei iubite o cina romantica ori o invitatie la un spectacol (sau ambele). Gânditi si traiti pe picior mare! Scala emotiilor oscileaza putin saptamâna aceasta, dar intâlnirile romantice sunt favorizate. Tineti ochii deschisi si nu ratati momentele pretioase.


LEU


Aveti o idee noua referitor la viata sentimentala si este un lucru bun deoarece, la inceputul saptamânii, instinctele nu va insala. Caldura dumneavoastra naturala nu face rau nimanui, iar joi si vineri aceasta va fi la cote maxime. Vor fi norocosi cei care se vor afla in preajma dumneavoastra; veti „topi“ multe inimi. In week-end insa veti fi mai gânditor – poate reflectati la o problema sentimentala. Un proiect la care lucrati acum se poate dovedi extrem de profitabil.


FECIOARA


Este posibil ca iubirea sa nu fie pe primul loc in aceasta saptamâna, dar viata sociala, da. Cine stie? Joi sau vineri, o intâlnire romantica poate sa nu iasa asa cum v-ati planificat, dar nu va panicati; cu putina incredere in univers (si in dumneavoastra), situatia nu va ramâne asa. De fapt, in week-end, eforturile pe care le-ati facut pe plan sentimental vor fi din plin rasplatite. Va simtiti cât se poate de implinit si plin de pasiune.


BALANTA


Luni aveti nevoie de o persoana careia puteti sa-i destainuiti toate supararile. Un prieten de incredere. Cineva care sa nu fie socat de ceea ce aude. Intrati intr-o noua faza mentala si aveti nevoie de cineva care sa va inspire si cu care sa puteti imparti aceste lucruri noi. Veti trece prin emotii intense in aceasta saptamâna. La mijlocul saptamânii, nu veti avea chef sa iesiti din casa. Dar joi va treziti bine dispus si aveti pofta sa faceti orice. Pâna vineri veti fi privit ca un lider – cum s-a intâmplat acest lucru, n-aveti nici cea mai vaga idee. Oamenii se agata de fiecare cuvânt pe care il rostiti, dar in acest week-end sunteti mai interesat sa ascultati decât sa vorbiti.


SCORPION


Un detaliu amuzant se poate transforma intr-o mare problema. Asa ca aveti grija la… cojile de banana in locuri neasteptate. Si daca aveti ceva de semnat, aveti grija sa cititi cu atentie tot ce scrie.


Marti sau miercuri sunt, din fericire, genul de zile când totul merge asa cum va doriti fara sa faceti prea mult efort – de fapt cu cât faceti mai putine lucruri, cu atât mai bine. Dar joi, o ciocnire cu seful va acapareaza toata atentia. Chiar daca s-a rezolvat, ati face bine sa fiti mai rezervat, vineri. Veti afla un secret in aceasta saptamâna.


SAGETATOR


Cu cât veti avea mai multe prajituri in cuptor, cu atât mai bine. Nu se stie niciodata cum va va iesi prajitura. Si cine stie, poate toate vor iesi bine si veti avea si de rezerva. Marti sau miercuri, nu prea aveti rabdare, cu atâtea pe cap. Dar, dupa o zi lunga de contemplare, faptul ca stiti ca in frigider va asteapta o prajitura pentru desert, daca o vreti, este o adevarata placere. Ca sa extindem aceasta metafora si mai mult, joi si vineri puteti sa va luati prajitura sa o mâncati – norocosule – in schimb, in week-end aveti multa treaba.


CAPRICORN


Cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti luni pentru dumneavoastra este sa va rezervati timp pentru discutii cotidiene. Oamenii vorbesc intruna cu dumneavoastra – vor sa vi se destainuie, asta e totul, dar dumneavoastra aveti multe lucruri de facut.


Marti si miercuri, viata sociala este foarte dinamica. Atunci când apare o problema, o rezolvati dintr-un foc. Sunteti minunat. Dar joi si vineri nu sunt zile atât de bune. Iluziile si ispitele nu va dau pace. Este o situatie frustranta, dar totul se va rezolva pâna in week-end. Duminica este o zi de cercetare si de cautari.


VARSATOR


Câteodata vi se intâmpla sa traiti o neasteptata si superba poveste de dragoste. Chiar daca este fierbinte ca soarele sau este doar o conexiune intelectuala, veti fi in al noualea cer. Din pacate insa, al noualea cer este doar un loc pe care il vizitati, nu unde locuiti. Pe la mijlocul saptamânii va adaptati la viata reala. Nu e de mirare ca sunteti indispus! Dar posibilitatea de a va folosi mintea intr-un mod creativ va aduce o oarecare satisfactie vineri, iar pâna in week-end, va veti reface total.


PESTI


Este de inteles ca vreti sa cunoasteti toate detaliile inainte sa mergeti mai departe, dar nu asa se va intâmpla luni. Trebuie sa priviti in viitor si sa planificati. Dupa aceea, trebuie sa mergeti inainte cu toata increderea de care puteti sa dati dovada.


Marti si miercuri, veti avea momente mai putin placute din cauza unei probleme cu partenerul de afaceri. Acest lucru va va provoca anumite emotii joi, dar pâna vineri veti intoarce situatia in favoarea dumneavoastra. Este un inceput incredibil de norocos. Totul merge asa cum v-ati dorit in acest week-end.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS