16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Uitati vechile rivalitati si impacati-va cu trecutul. Incercarea de a atinge un obiectiv mai dificil esueaza, astfel ca trebuie sa gasiti alta modalitate de abordare. Ocupati-va de o problema stringenta pe care ati amânat-o destul.


Taur: Dupa ce ati rezolvat problemele personale, e momentul sa va ocupati de aspectele care va deranjeaza. Nu va ajuta cu nimic daca actionati din impuls, trebuie sa fiti dispusi sa invatati de la cei cu mai multa experienta.


Gemeni: Este momentul sa va extindeti orizonturile intelectuale si spirituale. Azi veti beneficia de mai multa sustinere decât de obicei. Ar fi bine sa profitati de faptul ca sunteti ascultati de colegii dumneavoastra pentru a va expune ideile si parerile.


Rac:E posibil ca relatiile sociale si personale sa sufere schimbari – adaptati-va si fixati-va noi cai de urmat, altfel nemultumirea dumneavoastra va creste. Cei din jur au planuri pentru indeplinirea carora va vor cere ajutorul. E posibil sa nu stiti asa multe pe cât credeti.


Leu:Sunteti concentrati pe cariera, insa nu neglijati familia si casa. Veti fi nevoiti sa luati decizii financiare importante astazi. Ar fi bine sa cereti sfaturi de la cei din jur in aceasta privinta. Incercati sa va protejati economiile.


Fecioara: Aveti o dorinta inexplicabila pentru aventuri si calatorii. Incepeti sa fiti apreciati pentru munca depusa, e bine sa va bucurati de acest lucru. Nu acceptati sarcini extra-serviciu in timpul dumneavoastra liber.


Balanta: Pentru dumneavoastra a inceput un ciclu de experiente benefice. Nu lasati alte persoane sa va ocupe timpul, aveti un program plin si trebuie sa-l respectati. Nu discutati probleme personale cu colegii.


Scorpion: Aveti multe idei si simtiti nevoia sa le impartasiti si celor din jur. Experimentati tot ce vi se ofera pentru ca astfel veti avea acces la informatii noi care va vor ajuta pe viitor. Experientele acumulate astazi va vor fi de mare folos.


Sagetator: Este esential sa fiti obiectivi si sa incercati sa vedeti realitatea asa cum este, nu asa cum va doriti sa fie. Nu lasati sentimentele sa va afecteze munca. Daca vreti sa reusiti, tineti-va departe de tot ce va poate distrage. Azi va puteti largi cercul de prieteni.


Capricorn: Nu e foarte indicat sa iesiti in evidenta in aceasta perioada. Pastrati-va planurile secrete pentru câteva zile, pentru ca nu ati vrea sa va fure nimeni ideile. Veti afla ca o persoana din anturaj nu este foarte sincera.


Varsator: Este perioada potrivita pentru a rezolva tensiunile si a restabili armonia. Unul dintre colegi nu si-a facut treaba, fapt pentru care apar unele conflicte, iar dumnea-voastra incercati sa calmati spiritele.


Pesti: Nu lasati familia sa va ingradeasca dorintele. Este momentul sa infruntati incercarile ce va asteapta. Cautati succesul, dar sa nu va fie frica de esec. Sunteti preocupati de rezolvarea misterelor care va inconjoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS