11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Azi nu e bine sa exagerati. Vi se ofera noi oportunitati de a face bani, mai ales ca ar fi momentul sa va stabilizati situatia financiara. O posibila solutie la aceasta problema ar mai putea fi o oferta de munca mai putin obisnuita.


Taur: Puteti fi prea pasionali, momentan, pentru anumite persoane, dar nu trebuie sa va intimidati. Chiar daca sunteti nerabdatori in a demara un proiect nou, nu stiti cum sa-l abordati. Pastrati-va entuziasmul si ghidati-va dupa intuitie. Seara e bine sa fiti calmi si sa nu reactionati impulsiv.


Gemeni: Imediat ce veti obtine acordul celor din jur, puteti incepe sa improvizati. Va folositi de farmecul personal pentru a incheia o afacere, iar interesul fata de parerile dumneavoastra este in crestere, datorita carismei. Inainte de a trece intr-o alta etapa a relatiei, e bine sa cunoasteti mai bine persoana iubita.


Rac: Ziua se anunta a fi una speciala chiar de dimineata. In ultimul timp v-ati gândit la prea multe lucruri si ati uitat ce anume e important pentru dumneavoastra. Redefiniti-va prioritatile si dedicati mai mult timp familiei. Nu bagati in seama persoanele care nu vor sa se implice in proiectele propuse.


Leu: Daca nu va mai intereseaza ce are de spus partenerul, e un semn clar ca relatia este intr-un real impas. Nu urmati sfaturile celor din jur decât dupa ce ati analizat situatia foarte atent. Seara trebuie sa va feriti de necazuri cu mare atentie. Va puteti intâlni cu o persoana de care sunteti atras.


Fecioara: Nu este cazul sa va asteptati la o perioada calma. Puteti discuta subiecte controversate la cina fara sa va enervati, atâta vreme cât nu le luati prea in serios. O discutie aprinsa va ajuta la eliberarea tensiunii acumulate in ultimul timp, iar unele schimbari bruste va dezorienteaza.


Balanta: La sfârsitul zilei veti ajunge sa apreciati micile amanunte care dau gust vietii. Nu va asteptati sa primiti de la altii ceea ce dumneavoastra nu puteti oferi. Daca va asteptati la prea mult veti fi dezamagiti. O persoana apropiata va va dezvalui un secret.


Scorpion: Chiar daca incercati, nu puteti sa va dati seama unde a intervenit o greseala. E bine sa va exprimati parerile inainte sa fiti ignorat de toti. Ati inceput sa va obisnuiti cu lucrurile dificile in ultima vreme.


Sagetator: Sunteti un pic rupti de realitate in ultimul timp. Va trebui sa luati o decizie legata de o relatie intima. Tratati aspectul cu mare atentie, deoarece poate avea un impact major asupra viitorului dumneavoastra.


Capricorn: Inainte de a refuza o oferta e bine sa o ascultati pâna la capat. Profitati de sansa de a organiza o conferinta sau de a gestiona un proiect ce implica un numar mare de participanti. Cei din jur vor avea o reactie pozitiva fata de ideile dumneavoastra inovatoare. Aveti farmec, nu ezitati sa fiti liderul grupului.


Varsator: Spuneti oamenilor ceea ce vor sa auda, dar nu ii mintiti. V-ati rezolvat problemele financiare, astfel ca nu mai aveti nevoie de sfaturi, propria judecata este marele dumneavoastra atu. Partenerul va simte foarte mult lipsa.


Pesti: Va doriti asa tare sa reusiti incât sunteti pregatiti sa faceti si munca altora. Pentru a continua relatia intima e nevoie de sprijinul partenerului, explicati-i cu sensibilitate si versiunea dumneavoastra asupra problemei. Sunteti nevoiti sa apelati la anumite tertipuri pentru a termina un proiect la timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS