15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Incercati sa avansati, dar sunt multe obstacole care va impiedica sa o faceti, iar schimbarea nu se produce atât de repede pe cât va doriti. Reorientati-va energia negativa spre un scop pozitiv.


Taur: Azi, respectul de sine este intr-un echilibru cam fragil, iar increderea incepe sa scada, acest lucru având un impact major asupra dumneavoastra. Fiti prudenti in rezolvarea situatiilor dificile.


Gemeni: Aveti mult de munca, iar intârzierile va provoaca o stare de agitatie. In astfel de situatii, e mai bine sa ramâneti calmi si sa dati dovada de incredere in sine.


Rac: Desi parerea despre sine nu este extraordinara, laudele celor din jur va vor schimba perspectiva. Daca veti lucra in ritmul propriu veti fi mai eficienti, cineva e posibil sa va grabeasca, dar nu va face decât sa va descurajeze.


Leu: Nu mai este cazul sa va plângeti de mila, vi se intâmpla multe lucruri bune. Fie ca sunteti in cautarea unei prietenii sau a unei relatii amoroase, sunt mari sanse sa gasiti ce cautati.


Fecioara: Nimic nu va impiedica sa faceti lucrurile pe care voiati sa le faceti, dar va era frica. Vi se intâmpla multe lucruri pe care le gestionati cu usurinta, astfel ca va puteti apuca de noi proiecte.


Balanta: Azi veti acorda bucurosi ajutor celor ce va solicita. Daca nu aveti timp pentru situatiile dificile, lasati-i pe altii sa se ocupe de ele si indreptati-va atentia catre ceva mai important. Cautati o metoda de a revitaliza relatia cu persoana iubita.


Scorpion: E bine sa fiti curiosi, insa nu e bine sa fiti indiscreti. Chiar daca veti fi foarte solicitati, veti face fata cu succes. E bine sa refuzati responsabilitatile care nu va privesc direct, nu va fie frica de consecinte, tratati-le in mod direct.


Sagetator: Indiferent de drumul ales, nu il veti strabate singuri. Angrenati-va in noi proiecte si nu va uitati inapoi. Veti câstiga in credibilitate daca va transformati vechii dusmani in aliati.


Capricorn: Oriunde mergeti sunteti un exemplu de urmat. Pentru a lua o decizie buna trebuie sa va reevaluati valorile. Amânati pentru mâine noile proiecte pe care vreti sa le demarati.


Varsator: Va treziti prost-dispus, asa ca ar fi bine sa va odihniti mai mult. Nu veti primi raspunsurile dorite daca nu puneti intrebarea potrivita. Exista persoane care sunt dispuse sa va ajute, asa ca e bine sa le cereti sfatul.


Pesti: Nu e momentul sa va hazardati, va aflati intr-un proces de invatare care va poate fi de mare ajutor. Dezvoltati-va aptitudinile si cunostintele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS