14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Cel mai bun mod de a-i ajuta pe cei din jur astazi este de a le intui problemele chiar inainte ca acestia sa ceara ajutor. De multa vreme aveti in plan sa schimbati ceva in stilul actual de viata, iar acum este momentul sa actionati.


Taur: Lucrurile se schimba si nu neaparat in bine. Inainte de a va largi aria de activitate, gândi- ti-va daca sunteti in stare sa faceti fata atâtor responsabilitati. Perceptiile false si valorile neclare va pot duce in directia gresita.


Gemeni: Stiti bine ca majoritatea oamenilor ca lumea inseamna mai mult decât manifestarile ei materiale. Comunicati foarte bine cu cei din jur si va puteti exprima foarte clar si convingator ideile. Aveti ocazia sa va alaturati unor organizatii care va vor aduce multe oportunitati.


Rac: Daca aveti indoieli, fiti mai prudenti. Poate ca nu sunteti pregatiti pentru asta, dar o relatie importanta trece prin niste schimbari, insa nu va este clar daca sunt in bine sau in rau. Evitati sa aratati ca aveti resentimente fata de cei care va sunt superiori.


Leu: Va simtiti liberi sa traiti dupa propriile reguli astazi. Sunteti foarte carismatici si aveti mare succes la persoanele de sex opus, asa ca aveti grija cu cine flirtati astazi. Situatia actuala abunda in oportunitati interesante pentru viitorul dumneavoastra.


Fecioara: Daca nu primiti un telefon pâna la sfârsitul zilei, face-ti-va planuri de distractie singuri. Echipa dumneavoastra va lucra foarte bine astazi, insa aveti grija la regulamente, pentru ca, daca nu le respectati, aveti de pierdut.


Balanta: Veti gasi solutii acolo unde credeati ca sunt probleme, daca va sfatuiti si cu cei din jur. Aveti grija cu cine flirtati, pentru ca este posibil sa aveti probleme in viitorul apropiat. Cineva de care sunteti foarte atras va poate aduce necazuri atunci când nu va asteptati.


Scorpion: Energia dumneavoastra este o sursa de inspiratie pentru toti cei din jur. Anumite obligatii trebuie indeplinite pentru ca altfel nu vor disparea. Nu evitati anumite lucruri, chiar daca nu va fac placere. Va doriti ceva atât de mult incât cei apropiati cred ca acest lucru a devenit o obsesie.


Sagetator: Zilele acestea, negocierile importante par mai mult discutii intre prieteni. In ceea ce priveste viata amoroasa, contrastele se atrag. O persoana care va enerva a devenit mai atragatoare in ochii dumneavoastra. Solutia cea mai evidenta la o problema nu este in mod obligatoriu si cea mai buna.


Capricorn: Faceti-va un plan si respectati-l pâna când veti obtine ceea ce va doriti. Aveti incredere in intuitie si totul va merge struna. Daca ati renuntat de curând la o dieta sau la exercitiile fizice, veti observa efecte nedorite asupra corpului dumneavoastra.


Varsator: Este un moment propice pentru a va face planuri de viitor. Totusi, nu sunteti extrem de motivati, insa entuziasmul unui coleg va molipseste. Veti avea mai multe succese daca va concentrati pe proiecte pe termen scurt.


Pesti: Prietenii si colegii vor sa va sarbatoreasca realizarile din ultima vreme. Cei din jur va percep ca un lider si incep sa va urmeze. Folositi-va de aceste influente pentru a face schimbarile dorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS