10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Nu trebuie sa acceptati ceva doar pentru ca vi se iveste ocazia. Nu incercati sa iesiti dintr-o situatie delicata manipulând lucrurile in favoarea dumneavoastra pentru ca veti adânci si mai mult conflictul.


Taur: Anticipati problemele si actionati rapid inainte ca acestea sa inceapa sa se materializeze. Aveti multe alegeri de facut astazi, unele dintre ele destul de dificile.


Gemeni: In loc sa stati in casa si sa va plângeti de mila, mai bine gasiti un prieten care sa va asculte si care empatizeaza cu dumneavoastra. Mediul familial va stimuleaza creativitatea.


Rac: Stilul dumneavoastra este impecabil, putini vor fi aceia care vor avea ceva de cârcotit la orice veti face. Zilele acestea veti incepe o relatie puternica si pe termen lung.


Leu: Sunteti foarte curios si vreti cu orice pret sa dezlegati un mister care nu va da pace. Nu va bazati pe faptul ca puteti scapa prin vorbe dintr-o situatie dificila.


Fecioara: Asumati-va riscul pentru o problema care conteaza cu adevarat pentru dumneavoastra. Veti fi surprins de câta atentie va veti bucura din partea celor din jur in aceasta seara.


Balanta: Cei care va ajuta atât de mult merita mai multe recompense decât puteti sa le dati. Responsabilitatile au devenit apasatoare, iar ceea ce primiti in schimbul lor nu va satisface. Poate ca v-ati incarcat agenda fara sa va dati seama de consecinte.


Scorpion: Poate ca nu sunteti fericit cu felul in care sunt lucrurile, insa amânati-va planul de atac pentru alta zi. Va este usor sa intrati in vorba cu oamenii, insa nu prea aveti rabdare sa-i ascultati.


Sagetator: Doar pentru ca aveti impresia ca stiti ce se intâmpla, nu inseamna ca trebuie sa treceti imediat la actiune. Motivatia dumneavoastra de a munci in beneficiul tuturor poate avea ca rezultat un câstig financiar important.


Capricorn: Poate ca este cazul sa puneti in aplicare metodele pe care ati prefera sa nu le folositi. Aveti nevoie de putin timp singur, insa nu trebuie sa deveniti un introvertit.


Varsator: Simtiti ca este mult mai demn daca incercati sa faceti ceva pe cont prorpiu. Familia se asteapta sa va dedicati mai mult timp probemelor casnice, poate ca se asteapta sa fiti cel care sa schimbe aspectele negative din casa.


Pesti: Aveti impresia ca sunteti singur, ca nimeni nu va sustine. Totusi, nu lasati o zi intunecata sa va strice starea de spirit. Aveti capacitatea de a face orice sa para mai bun decât e in realitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS