17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Va este mai bine daca indepliniti sarcinile deja stabilite decât sa incercati sa preluati o metoda sau un stil nou. Experimentati totul la maximum si invatati din ceea ce vedeti. Experientele de azi va dau idei noi pentru viitor.


Taur: Aveti nevoie de toti aliatii dumneavoastra astazi. Sunteti atras de o persoana cu care aveti o relatie de amicitie, insa evitati sa actionati impulsiv. Daca treceti intr-o alta faza a relatiei, este posibil sa o distrugeti. Un compliment din partea unei persoane apropiate va da aripi.


Gemeni: A avea curajul de a cere ajutor atunci când este nevoie nu e niciodata un semn de slabiciune. Este foarte posibil sa va indragostiti in aceasta seara. Nu pierdeti ocazia de a iesi cu prietenii in oras, va fi o seara de neuitat.


Rac: Puteti face aproape tot ceea ce va doriti fara a va teme de consecinte. In loc sa creati controverse, mai bine vedeti-va de treaba. Daca pastrati o atitudine rezervata, cu siguranta nu veti avea probleme. Sunteti asa de preocupat de succes incât uitati detaliile care il fac posibil.


Leu: Nu spuneti primul lucru care va vine in cap, gânditi bine inainte de a deschide gura. Cei din jur sunt mai capabili sa va ajute decât credeati, asa ca nu va sfiiti sa le cereti ajutorul. Lasati mândria la o parte si delegati anumite responsabilitati si celorlalti. Veti refuza o invitatie, desi v-ar fi placut sa o acceptati.


Fecioara: Este momentul sa va puneti creativitatea la treaba. Veti avea succes relativ usor, dar nu inseamna ca nu trebuie sa faceti ceva pentru a-l câstiga. Daca nu aveti un partener de viata, uitati-va in jur. O relatie mai veche de prietenie se poate transforma intr-o poveste de dragoste.


Balanta: Aveti zile destul de grele pentru ca in fiecare moment trebuie sa dovediti ca este corect ceea ce faceti. Incercati sa gasiti pe cineva care va poate sustine emotional. Ati trecut prin prea multe de unul singur si ati inceput sa cam obositi. Munca in echipa va va da satisfactiile profesionale dorite.


Scorpion: Nu ratati o ocazie rara atunci când va este oferita. Cei din jur sunt foarte distrasi de evenimentele din ultima vreme si nu se mai pot concentra pe ceea ce au de facut. Incercati sa-i ajutati daca puteti. Superiorii au o parere buna despre dumneavoastra.


Sagetator: Va simtiti putin izolat din cauza unei pareri exprimate in trecut, dar care atunci parea necesara. Este momentul sa aveti acea discutie importanta cu partenerul de viata pe care o planuiti de ceva vreme. Exprimarea sentimentelor va va intari relatia. Nu cumparati ceva foarte scump, desi sunteti tentat sa o faceti.


Capricorn: Fiti sincer si nu va ascundeti intentiile. O data ce ati reactionat la ceva neplacut, ati ajuns intr-o pozitie din care puteti controla cursul evenimentelor. Nu faceti compromisuri si veti câstiga respectul celor din jur. Nu este cazul sa va indoiti de deciziile luate in trecut.


Varsator: Inspirati-va de la concurenta care pare ca v-o ia inainte. Actiunile dumneavoastra sunt urmarite indeaproape de toata lumea si veti fi centrul atentiei astazi. Este un bun moment pentru a face o impresie buna mai ales superiorilor. In consecinta, vi se vor oferi oportunitati interesante.


Pesti: Aveti tendinta sa va neglijati propriile vise si ambitii pentru a-i ajuta pe cei apropiati. Nu va ascundeti intentiile si feriti-va de speculatii astazi. Gânditi bine inainte de a va sacrifica propria stabilitate, viata este mai imprevizibila decât credeati

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS