22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Viitorul va entuzias-meaza pentru ca se anunta niste perspective promitatoare privind planurile la care va aduceti contributia. Ati putea intâlni azi un colaborator.


Taur: Traiti mai mult din iluzii. Sunteti genul de om cu picioarele pe pamânt care nu crede orice, chiar daca va sclipesc ochii la auzul cuvântului „bani“.


Gemeni: Cineva vrea sa aiba ultimul cuvânt asupra dv., dar sunteti intr-o pasa in care tineti atât de mult la independenta dv. incât nu veti accepta ordinele altuia.


Rac: Cineva a promis ca va va ajuta azi sa rezolvati o problema, dar nu se tine de cuvânt. Poate nu e din rea-intentie, ci, pur si simplu, acea persoana nu mai poate raspunde prezent la solicitarea dv.


Leu: Relatia de cuplu este dintre cele mai placute acum. Eventualele neintelegeri pot fi aplanate excelent, pentru ca dialogul este pasnic, deschis si sincer,


Fecioara: Vedeti lucrurile prea in negru, inainte de a incerca sa le rezolvati practic. Va plângeti la primul impas si asteptati, de undeva, o solutie.


Balanta: O neatentie poate ridica motive de suspiciune la adresa dv., ca atare trebuie sa tratati totul cât se poate de serios.


Scorpion: Flirtul si aventura va fac o deosebita placere, ca atare nu va veti da inapoi de la nici o ocazie care vi se ofera. V-ati putea simti atras de mai multe persoane, dar stiti si dv. ca nu sunt sentimente profunde.


Sagetator: Fiti deschis la eventualele propuneri de afaceri sau de colaborare care se ivesc azi, deoarece poate fi vorba de o sansa buna de câstig. Poate vi se propune sa investiti bani intr-un proiect comun cu alte persoane.


Capricorn: Vestile bune vin chiar azi si va simtiti din nou sigur pe dv. si pe reusita finala, fara sa mai priviti totul cu reticenta. Piedica ce v-a tinut pe loc se ridica din senin si totul merge din nou ca pe roate.


Varsator: Este o zi placuta, vesela, cu tot felul de vesti bune. In prim-plan pare sa fie relatia dv. cu lumea, cu sansa de a va intâlni cu prieteni de departe sau poate chiar de a pleca intr-o calatorie.


Pesti: Va infuriati si puneti punct, la primul impuls, unei actiuni incepute. Nu va pripiti, totusi, pentru ca poate fi un final nedorit, doar pentru ca sunteti irascibil in acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS