15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

BERBEC


Detaliile va coplesesc luni sau marti. Un lucru lipsit de importanta va va epuiza daca nu veti face ceva sanatos, pentru mintea si sufletul dumneavoastra. Ceva care sa inlature aceasta nebuloasa. Sportul ar putea fi o posibilitate.


Miercuri si joi, veti fi atât de zapacit, incât veti uita sa acordati atentie unor persoane care au nevoie de acest lucru. De indata ce va veti concentra asupra lor, totul se va rezolva de la sine. Vineri si sâmbata, sunteti visator si prost dispus, dar duminica sunteti deschis, amuzant si irezistibil.


TAUR


Saptamâna asta sunteti optimist. In cursul zilelor de luni si marti sunteti mult mai fericit si va implicati mai mult decât ati facut-o in ultima perioada. Inima vai bate mai repede ca niciodata si stiti cum sa va faceti placut de cei din jur. Banii, prietenii si câteva evenimente artistice vor fi la loc de cinste marti.


Miercuri si joi, va intoarceti la viata de zi cu zi, dar totul decurge mult mai bine decât de obicei. Emotii intense vor iesi la suprafata vineri: chiar tineti la aceasta persoana, iar intâlnirea amoroasa de sâmbata va fi cu scântei. Duminca veti fi un pic mai distant si mai gânditor.


GEMENI


La inceputul saptamânii, sunteti cu capul in nori si nu va sta gândul la problemele de serviciu. Marti insa, reusiti sa va concentrati si sa terminati toata treaba. Miercuri si joi puteti sa va relaxati si sa iesiti sa va distrati. Dragostea este, de asemenea, pe primul loc.


Vineri exista posibilitatea sa constientizati ca nu mai sunteti atât de sigur de relatia dumneavoastra sentimentala. Sâmbata sunteti pasiv, dar in cursul zilei de duminica relatiile sociale se vor imbunatati.


Deci, aveti parte de aventura in aceasta saptamâna.


RAC


Luni sunteti de acord cu toata lumea, din toate punctele de vedere, indiferent daca diferentele de opinie sunt subtile sau contrastante. Sunteti perspicace pâna la final. Va afundati intr-un proiect dificil, care va pune insa in contact cu persoane pe care le admirati si acest lucru va da o mare satisfactie. Miercuri si joi, nu prea va distrati – cineva din familie va provoaca atunci când intervine in relatia dumneavoastra, iar, la serviciu, saptamâna se termina intr-un mod confuz. Intrati in week-end destul de nesigur pe dumneavoastra. N-ar fi rau sa va ocupati mai mult de dumneavoastra insiva. Anulati intâlnirile si fiti pe cont propriu in acest week-end!


LEU


La inceputul saptamânii, nu aveti atât de multi bani precum v-ati dori. Asa e viata. Ciudat insa, gasiti in aceasta un motiv de distractie. La mijlocul saptamânii, sunteti atât de amuzat de lucrurile pe care le spun prietenii dumneavoastra, incât uitati sa va mai gânditi la bani sau, mai bine zis, la lipsa lor. O intâlnire creativa joi nu va va costa nimic. Vineri sau sâmbata, se ivesc niste probleme destul de serioase in familie. Duminica sunteti aprig, salbatic si romantic – sunteti un norocos!


 FECIOARA


Sunteti foarte fericit sa va petreceti timpul spalându-va masina, facând curat la birou, – cu alte cuvinte, punând lucrurile in ordine. Sunteti intr-o dispozitie buna si va place când viata dumneavoastra este ordonata. Noi proiecte ies la iveala in prima jumatate a saptamânii, dar aveti grija sa nu va cheltuiti banii – cel putin, nu inca. Aveti grija la cheltuielile exagerate, mai ales miercuri si joi. Vineri, va dati seama ca unele dintre scopurile dumneavoastra nu sunt realiste, dar dumneavoastra sunteti genul de persoana motivata de imposibil. Sfârsitul saptamânii va gaseste agitat si indraznet.


 BALANTA


Luni si marti, o voce interioara va sâcâie. Ar fi de preferat sa aiba simtul umorului! Meticulozitatea dumneavoastra va va crea probleme: pur si simplu sunt prea multe detalii de care trebuie sa aveti grija! Apoi, miercuri, grijile dispar si va treziti ca incepeti sa straluciti in ochii unei persoane pentru care aveti sentimente foarte profunde. Ah, cât de indragostit sunteti! Pasiunea dumneavoastra pentru aceasta persoana va face sa fiti un pic mai posesiv, dar nu ii aratati acest lucru. Sâmbata, realizati ca se produc schimbari majore in viata dumneavoastra, iar duminica straluciti, pur si simplu.


 SCORPION


In cursul zilelor de luni sau marti, un secret iese la iveala. Deveniti confidentul unor persoane si sunteti flatat de increderea lor. Pe plan personal, saptamâna este favorabila pentru dumneavoastra, chiar daca la mijlocul ei veti descoperi ca nu prea aveti rabdare pentru discutii banale, pentru luarea deciziilor sau pentru diferitele situatii sociale, cu atâtea gânduri care zboara prin capul dumneavoastra, dar vineri va veti trezi inconjurat de oameni care sunt interesati si atrasi de dumneavoastra. Pur si simplu, va idolatrizeaza. Sâmbata si duminica, veti fi un pic mai distrat.


 SAGETATOR


Oricât de mult ati merita un bonus, inceputul saptamânii nu este propice pentru a a-l cere. Aveti grija sa nu va varsati cafeaua. Veti face mai multe lucruri deodata. Ritmul accelerat de luni revine treptat la normal, iar spre mijlocul saptamânii veti avea chiar timp pentru intâlniri amicale (ce lux!), asa incât pâna vineri va binedispuneti. Acest lucru va da destul timp sa va gânditi la viitor. Sfârsitul saptamânii, in special ziua de duminica, este ideal pentru a face planuri si a va trasa noi obiective.


 CAPRICORN


Obstacolul care apare luni va va demoraliza putin, dar nu lasati ca acest lucru sa va debusoleze. Concentrati-va asupra a ceea ce aveti de facut, pâna la urma micile piedici fac parte si ele din joc. Marti sunteti inconjurat de persoane vorbarete, dar, contrar firii dumneavoastra, de data asta preferati sa stati deoparte si sa ascultati. Acest lucru se va schimba insa miercuri. Joi si vineri, aveti incredere in dumneavoastra si va simtiti pregatit sa infruntati viitorul. In week-end, incercati sa va odihniti, aveti cu siguranta nevoie de asa ceva…


 VARSATOR


Totul pare a fi bine la suprafata, dar interesul pentru motivatia altor oameni va face sa va analizati viata mai profund, in cursul zilelor de luni si marti. Este neclar ce va rezerva viitorul si in special cum stati pe plan financiar, asa ca aveti grija ce contracte incheiati. Miercuri si joi, acordati mai multa atentie amicilor decât afacerilor si e posibil sa cunoasteti pe cineva nou sau sa percepeti un amic intr-un fel in care n-ati mai facut-o pâna acum. Ziua de vineri va gaseste insa concentrat asupra carierei. Sâmbata, evitati situatiile in care va puteti simti expus. Duminica, iesiti afara din casa si bucurati-va de aceasta zi.


 PESTI


Intuitia nu va va parasi la inceputul saptamânii si puteti sa luati o hotarâre chiar fara a detine toate informatiile. Daca este nevoie, puteti sa modificati cursul evenimentelor pe masura ce apar alte fapte. Noile informatii care sosesc miercuri sau joi pot veni intr-o forma ciudata, paradoxala, chiar de la o persoana cu care de obicei va intelegeati. Dati-i o sansa, dar daca vi se pare ca sunteti coplesit, nu va mai implicati. Nu are nici un rost sa va enervati inutil. Siguranta de sine si hotarârea dumneavoastra vor fi rasplatite in cursul zilei de duminica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS