17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Sunteti asa de prins de competitie incât ati uitat pentru ce alergati. Schimbarile bruste la serviciu va iau prin surprindere, mai ales ca pot exista probleme delicate de discutat cu familia. Aventurile amoroase secrete va complica foarte mult viata.


Taur: Daca cedati, nu inseamna ca renuntati cu totul la o idee. Aveti grija la o persoana care vrea sa va convinga sa investiti bani intr-o afacere dubioasa. Verificati mai intâi ce garantii va ofera persoana respectiva. Nu v-ati odihnit indeajuns, iar sanatatea dumneavoastra are de suferit din aceasta cauza.


Gemeni: Desi ieri totul parea greu de realizat, astazi se pare ca lucrurile merg mai bine. Este momentul sa puneti cartile pe masa si sa incercati sa rezolvati problemele dificile. Dumneavoastra si partenerul ar trebui sa nu mai evitati anumite discutii. Fiti cel care initiaza conversatia.


Rac: Nu aveti doar idei, ci si stiti cum sa le puneti in practica. Dorinta dumneavoastra de aventura si distractie va poate pune intr-o situatie periculoasa. Fiti lucid si veti fi in siguranta. Noi interese va preocupa timpul.


Leu: Nu va grabiti si faceti-va timp sa va ocupati de sarcinile marunte pe care le-ati neglijat in ultima vreme. Cineva din familie a intrat intr-o cearta serioasa si, desi credeti ca ati putea media conflictul, acesta se bazeaza mai mult pe emotii decât pe fapte. Va fi nevoie de mai mult decât o simpla solutie.


Fecioara: De vreme ce presiunea exercitata de cei din jur va obliga sa va ascundeti o perioada, ati putea folosi aceste momente pentru odihna. Veti rezolva unele probleme ale prietenilor dumneavoastra, acordându-le sprijinul necesar. Nu va impacati prea bine cu restrictiile impuse.


Balanta: Incercati sa va acomodati si sa ii ajutati si pe cei din jur sa se obisnuiasca acum cu schimbarile recente din viata dumneavoastra. Cei din jur au intentii bune, insa nu se prea pot tine de cuvânt. Nu va asteptati ca sa-si respecte cineva promisiunea facuta.


Scorpion: Cu cât incercati sa fiti mai pretentios in vorbire, cu atât interlocutorii dumneavoastra vor fi convinsi ca nu stiti despre ce vorbiti. Folositi-va timpul liber pentru a rezolva problemele de sanatate, poate chiar sa faceti mai multe vizite la medic.


Sagetator: Sunteti foarte nerabdator sa contribuiti la un proiect, dar ar fi bine sa asteptati sa vi se ceara sa participati. In relatiile cu cei din jur fiti rabdator si concentrati-va pe ceea ce conteaza. Sunteti generos si va impartasiti experienta acumulata, insa trebuie sa o faceti doar pentru cei care merita.


Capricorn: Desi aveti destule resurse de energie, ar fi o idee buna sa vi le dramuiti cu atentie. Folositi-va entuziasmul pentru a-i inspira pe cei din jur. Va asumati un rol de lider. Faceti-va timp sa vizitati un prieten care nu s-a simtit prea bine in ultima vreme.


Varsator: Nu va vedeti capul de treaba si ati inceput sa va pierdeti rabdarea. Daca nu sunteti multumit de un aspect al vietii dumneavoastra, este momentul sa schimbati ceva, pentru ca aveti conjuctura favorabila schimbarilor. Aveti de-a face cu intrigi si zâzanii, insa ati invatat cum sa le evitati.


Pesti: Incercati sa aparati un coleg care are probleme, dar nu va asumati responsabilitatea pentru faptele lui. Sunteti increzator in fortele proprii si acest lucru va face foarte atragator. Daca nu sunteti intr-o relatie, ar putea fi momentul pentru a incepe una. Meritati ce e mai bun, asa ca nu va multumiti cu putin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS