8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: In aceasta perioada este mai bine sa nu va aventurati spre ceva nou. Veti afla ca seful dumneavoastra nu este foarte multumit de treaba pe care o faceti. Va va fi mai greu sa va reparati reputatia stirbita. Daca vreti sa câstigati bani in plus, axati-va pe investitiile personale.


Taur: Popularitatea va poate determina sa va schimbati decizia intr-un fel sau altul. Lipsa concentrarii pe ceea ce conteaza va poate aduce necazuri serioase, asa ca nu lasati nimic din exterior sa va distraga atentia.


Gemeni: Nu dati ceva publicitatii sau nu aratati nici un proiect nou sefilor pâna când nu este intr-adevar gata. Daca simtiti nevoia sa plecati undeva, poate ca ar fi momentul sa o faceti. Nu lasati ca pretentiile celorlalti sa va impiedice de la ceea ce va doriti.


Rac: Va trec multe idei prin cap, insa e important faptul ca poate rezulta ceva bun. Ati trecut prin mai multe schimbari in ultima vreme si asta a cauzat tensiuni in relatiile cu cei apropiati. Incercati sa reinnodati aceste relatii inainte sa descoperiti ca ati ramas singur.


Leu: Dati prea multa importanta unui fapt care nu conteaza asa de mult. Incercati sa aveti mai multa grija de dumneavostra, chiar va puteti cumpara ceva ce va face placere. Banii nu aduc fericirea, dar va fac sa va simtiti mai bine.


Fecioara: Cautati ajutorul si sprijinul prietenilor atunci când va simtiti vulnerabil. Trecutul nu mai poate fi schimbat, asa ca faceti un efort sa treceti peste amintirile intunecate. Multe lucruri bune vi se ofera pe viitor. Impartasiti si celorlalti opiniile dumneavoastra originale.


Balanta: Nu va gânditi la intelesuri ascunse in ceea ce vi se spune decât daca aveti motive sa o faceti. Nu stati prea bine cu banii, insa aceasta este doar temporar. Totusi, nu faceti cheltuieli inutile in urmatoarele zile. La serviciu inca aveti probleme, dar pe masura ce câstigati experienta totul va deveni mai usor.


Scorpion: Ideile dumneavoastra nu vor fi puse niciodata in practica decât daca le spuneti si altora sau daca le puneti pe hârtie. Sunteti inconjurat de mai multi oameni care vor sa va transmita si dumneavoastra cunostintele lor. Faceti eforturi pentru a va imbunatati performantele in cariera.


Sagetator: Aveti o personalitate dominanta, dar care nu va foloseste in aceste momente. Trebuie sa va obisnuiti cu faptul ca schimbarile nu au loc peste noapte. Redirectionati-va energia negativa catre un scop pozitiv si veti avea mai multe de câstigat.


Capricorn: Incercati sa nu mai fiti asa de sever cu dumneavoastra si nu va lasati prada panicilor nefondate. Nu va temeti sa discutati cu prietenii despre intentiile dumneavoastra. Vor fi mai intelegatori decât va asteptati. Faceti-va noi relatii la serviciu.


Varsator: Daca va gânditi la ceva ce ar putea sa functioneze pentru a obtine ce va doriti, nu mai asteptati si treceti la fapte. O atitudine mai buna va va imbunatati perspectiva asupra unei situatii dificile. Totusi, unele lucruri nu pot fi schimbate, asa ca mai bine le luati ca atare.


Pesti: Poate ca singura metoda de a invata ceva asa cum trebuie este prin puterea exemplului. Nu va ingrijorati prea mult din cauza zvonurilor raspândite de unii colegi. Reputatiile lor vor avea cel mai mult de suferit. Evitati conflictele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS