5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: In loc sa va plângeti de ceea ce nu aveti, mai bine ati fi recunoscator pentru ceea ce detineti deja. Aveti grija cum va purtati cu colegii astazi, pentru ca pot sa va inteleaga in mod gresit criticile.


Taur: Desi viitorul este foarte imprevizibil, totusi aveti senzatia ca puteti controla o parte din el. Nu va grabiti sa dati vina pe cineva. Si dumneavoastra ati fost partas si acum trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru propriile fapte.


Gemeni: Din pacate, zilele acestea trebuie sa va multumiti cu mai putin decât erati obisnuit. Daca vreti raspunsuri, nu va sfiiti sa puneti intrebarile necesare. Veti parea indraznet si cu pretentii astazi, insa doar asa veti fi ascultat.


Rac: Daca sunteti atent, data viitoare veti vedea cu siguranta ceva de valoare. Va va fi greu sa va abtineti de la cumparaturi astazi.


Leu: Cineva va va face un compliment neasteptat astazi, insa nu lasati sa se observe ca v-a luat prin surpindere. Nu petreceti prea mult timp singur azi. Iesiti cu prietenii si relaxati-va.


Fecioara: Daca gresiti, veti fi singurul surprins de acest fapt. Vreti sa va impartasiti opiniile, dar nu e cazul sa o faceti in gura mare. Comunicati-va ingrijorarile doar celor in care aveti incredere.


Balanta: Oricât de entuziasmanta ar parea, nu lasati cariera sa va domine viata. Cei care va intimideaza au la fel de multe defecte ca si dumneavoastra.


Scorpion: Aveti multe idei si va faceti multe planuri, insa nu le lasati sa ramâna nepuse in practica. Daca imprumutati bani altora, veti avea pierderi financiare majore.


Sagetator: Aveti toate informatiile necesare daca stiti unde sa cautati. Este o zi propice pentru a incerca lucruri noi. Ceea ce va parea greu de realizat in trecut acum pare usor de indeplinit.


Capricorn: Nu trebuie sa acceptati nimic, daca vi se pare gresit sau va face sa va simtiti inconfortabil. Nu neglijati problemele de sanatate care v-au dat batai de cap in ultima vreme.


Varsator: Sunteti foarte increzator in fortele proprii si va angajati in noi proiecte fara a reflecta prea mult. Astazi veti invata multe lucruri folositoare pe viitor. Daca vreti sa o luati de la capat, orientati-va catre un domeniu nou.


Pesti: Viata publica si cea privata sunt in armonie in aceasta seara. Poate fi un moment propice pentru a incerca sa renuntati la unele obiceiuri neplacute. Simtiti ca puteti controla toate aspectele vietii dumneavoastra si puteti face imbunatatiri majore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS