10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Este momentul sa va orientati catre grupuri care servesc mai bine intereselor si nevoilor dumneavoastra sociale. In viata amoroasa, constrastele se atrag.


Taur: Pastrati cu grija ce aveti acum, pentru ca nu se anunta vremuri prea bune. Vorbiti cu colegii despre problemele care va macina si cereti-le ajutorul daca e cazul.


Gemeni: Pregatiti-va intensiv pentru un examen sau o prezentare importanta. Este momentul sa va gânditi cum ati putea sa va imbunatatiti stilul de viata.


Rac: In urmatoarele zile veti avea multe ocazii pentru a va impartasi opiniile si ideile celorlalti. Problemele de acasa se vor intensifica daca nu faceti schimbari.


Leu: Daca aveti un plan bun pentru a ajunge acolo unde vreti, acum este momentul sa-l puneti in aplicare. In urmatoarele zile, fiti precauti si actionati intelept.


Fecioara: Faceti eforturi sa spuneti ceea ce credeti cu adevarat si sa actionati in consecinta. Feriti-va de cineva care vrea cu tot dinadinsul sa va faca o imagine proasta.


Balanta: Asteptarea are avantajele ei, insa are, de asemenea, si destule riscuri. Daca sunteti convinsi, nu mai asteptati si faceti schimbarile profesionale pe care vi le doriti.


Scorpion: Lucrurile care ieri mergeau ca pe roate au toate sansele sa cada prada haosului astazi. Faceti o lista cu oamenii care va pot ajuta sa va atingeti obiectivele.


Sagetator: Cei din jur nu prea va inteleg metodele, asa ca de ce sa va mai bateti capul sa le explicati? Poate ca nu va plac confruntarile, insa acestea vor fi greu de evitat astazi.


Capricorn: Ar trebui sa va reevaluati scopurile si obiectivele, pentru ca este posibil sa nu tintiti chiar atât de sus pe cât ati putea. Aveti mai multa incredere in calitatile si capacitatile dumneavoastra.


Varsator: Daca exista vreun teritoriu nedescoperit, dumneavoastra sunteti cel care vrea sa-l gaseasca. Iesiti si faceti putina miscare, va va ajuta sa fiti intr-o forma mai buna si veti intâmpina mai usor greutatile care va asteapta.


Pesti: Toata lumea se asteapta sa faceti o greseala astazi, asa ca mai bine actionati cu precautie. Ati cam profitat de colegi si de prieteni in ultima vreme, asa ca nu uitati sa le multumiti pentru ajutorul acordat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS