9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Desi lucrurile par sa mearga bine, pâna si cele mai bine concepute planuri pot avea scapari. Credibilitatea dumneavoasta va avea de câstigat daca va transformati unii dintre vechii dusmani in aliati.


Taur: Incercati sa va protejati de cei din jur. Nu destainuti multe secrete prietenilor sau colegilor astazi, pentru ca nu toata lumea va vrea binele.


Gemeni: In ce va priveste, astazi se pare ca nu va intereseaza amanuntele. Va aflati in fata unor nenumarate posibilitati pentru noi inceputuri.


Rac: Va place de partenerii dumneavoastra, insa va vine foarte greu sa nu ii tratati de sus. Trebuie sa fiti dispus sa inlaturati pe oricine va sta in cale


Leu: Azi trebuie sa fiti calmi si cu intentii pasnice. Revizuiti-va starea de spirit, viata e trecatoare si nu trebuie sa va iritati de la orice amanunt.


Fecioara: Dupa o zi agitata, cautati un loc linistit unde sa va retrageti. O persoana cu care lucrati cauta o relatie mai mult decât colegiala. Gânditi-va la consecintele pe care le poate avea acest lucru asupra carierei.


Balanta: Dupa ce v-ati rezolvat problemele, puteti ajuta pe cineva care are nevoie de sprijin moral. Spuneti unei persoane adevaratele sentimente pe care le aveti pentru ea.


Scorpion: Daca tot nu afisati intelegere, macar nu va grabiti in luarea deciziilor. Apar conjuncturi favorabile pentru obtinerea unor bani, nu ezitati sa va riscati capitalul monetar.


Sagetator: Dorinta puternica de a incepe ceva nou va poate duce pe cai gresite. Cineva poate profita de generozitatea dumneavoastra, poate ati avut incredere in cine nu trebuia. Nu imprumutati bani unei persoane care nu prezinta garantie.


Capricorn: Daca sunteti nevoiti sa explicati un lucru de mai multe ori, atunci nu vorbiti cu cine nu trebuie. Sunteti emotivi astazi, incercati sa va pastrati calmul la serviciu.


Varsator: Chiar daca nu se vede, perspicacitatea dumneavoastra este foarte apreciata in perioade ca aceasta. Trebuie sa va revizuiti viata amoroasa.


Pesti: Deveniti din ce in ce mai ocupati, iar asta va oboseste peste masura. Daca respectati termenele-limita, veti putea culege roadele muncii dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS