10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Amintiti-va de evenimentele din trecut pentru a va da seama cum sa procedati in prezent. Credeti cu tarie intr-o cauza pentru care merita sa va sacrificati. Exista un motiv pentru tot ceea ce se intâmpla.


Taur: Nu sunteti foarte rabdator astazi si nu uitati daca vi s-a facut vreo nedreptate. O atitudine putin mai superficiala si prietenoasa va va imbunatati imaginea. Veti intâlni oameni noi cu care veti avea conversatii foarte interesante. Implicati-va in cauze nobile.


Gemeni: Nu este nevoie sa incercati sa fiti sau sa deveniti asa cum vor altii sa fiti. Aveti prieteni si aliati acolo unde nici nu va gândeati care va pot ajuta sa ajungeti unde va doriti.


Rac: Totul va este la indemâna in aceasta perioada, destul de benefica de altfel pentru dumneavoastra. Discutiile serioase nu fac decât sa duca la mai multe tensiuni, asa ca ar fi mai bine sa va detasati si sa analizati din nou subiectele importante.


Leu: Este timpul sa coborâti cu picioarele pe pamânt si sa fiti putin mai realist. Nu lasati nimic sa va intunece ziua, incercati sa fiti optimist si eficient in rezolvarea problemelor. Asumati-va responsabilitatea pentru faptele dumneavoastra.


Fecioara: Poate ca ar fi mai bine sa amânati toate proiectele sau afacerile importante pâna când veti putea sa va ocupati de ele asa cum trebuie. Incercati sa gasiti noi metode de a câstiga bani in plus.


Balanta: Daca vreti sa faceti o impresie buna, nu cenzurati nimic din ceea ce ar putea constitui un avantaj pentru dumneavoastra. Nu lasati pe nimeni sa va distraga de la ceea ce v-ati propus. Trebuie sa va concentrati toata energia pe indeplinirea scopurilor propuse.


Scorpion: Problemele personale se vor rezolva in mare parte astazi, desi va va fi cam greu sa comuncati cu partenerul. Poate daca ati incerca sa va puneti in locul sau, i-ati intelege mai bine atitudinea. Comunicarea este foarte importanta in cuplu.


Sagetator: Lucrati cu oamenii pe care-i aveti deja, nu este momentul sa recrutati personal sau sa faceti cursuri de pregatire acum pentru ca nu prea aveti timp. Fiti conservator in decizii si stabiliti-va scopuri realiste.


Capricorn: Incercati sa mentineti relatiile de serviciu la nivel profesional. Nu va incredeti prea mult in colegi astazi. Sunt sanse mari ca ei sa nu-si respecte promisiunile. Daca vreti sa reusiti, incercati sa rezolvati lucrurile pe cont propriu.


Varsator: Pare putin probabil, insa nu este nevoie sa fiti dur pentru a va face auzita parerea. Daca nu obisnuiti sa faceti exercitii fizice, poate ar fi momentul sa incepeti, chiar daca trebuie sa platiti niste bani in plus.


Pesti: O conversatie intâmplatoare va poate deschide ochii asupra unor probleme importante. Va veti afla intr-o situatie tensionata astazi, mai bine ati incerca sa iesiti discret fara a crea probleme in plus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS