3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Chiar daca sunteti presati de situatie, mai bine tineti-va planurile pentru dumneavoastra. Aveti o vointa de fier si veti atrage multe oportunitati interesante, insa nu le veti obtine fara putin efort. Desi nu vi se pare, cineva va face o favoare.


Taur: Puteti sa va sarbatoriti victoriile si fara a deveni egocentric. Veti avea acces la multe informatii importante daca stiti sa ascultati. Cineva vrea sa va ajute sa reusiti. Sunteti foarte convingatori.


Gemeni: Va place sa fiti uneori in centrul atentiei pentru ca va ridica moralul. Nu incercati sa scapati de o situatie dificila incercând sa o manipulati in favoarea dumneavoastra. Este momentul sa va concentrati eforturile asupra scopurilor dumneavoastra, insa asigurati-va ca sunt realiste.


Rac: Vorbiti putin si aveti grija cum va comportati pentru ca toata lumea va fi cu ochii pe dumneavoastra. Nu ocoliti subiectele delicate si nu incercati sa ascundeti adevarul. Spuneti-va opiniile si asumati-va consecintele.


Leu: Sunteti destul de experimentati in dragoste, insa nu stiti totul. Daca aveti impresia ca nu se schimba nimic in viata dumneavoastra, este pentru ca schimbarile se intâmpla incet. Nu va asteptati ca o solutie de moment sa va rezolve problemele.


Fecioara: Ajungeti acolo unde va doriti atunci când veti putea, progresând in ritmul dumneavoastra. Incercati sa nu reactionati exagerat intr-o situatie dificila astazi. Va concentrati prea mult pe consecinte, insa trebuie sa aveti incredere ca veti reusi in final.


Balanta: Fie ca sunteti sau nu pregatiti, se pare ca mâine va veti indragosti. Inconjurati-va de prieteni si colegi care va impartasesc entuziasmul si scapati de cei care va pot trage inapoi sau care va descurajeaza.


Scorpion: Sunteti multumiti si intr-o forma buna in urmatoarele zile, desi, daca sunteti prea distrati si superficiali, este posibil sa aveti probleme. Glumele nevinovate pe seama unui coleg va pot strica reputatia. Fiti joviali, dar nu defaimati.


Sagetator: Aveti sentimentul ca ati realizat ceva cu adevarat. Faceti mai multe eforturi pentru a va imbunatati situatia familiala. Incercati sa va dedicati mai mult timp nevoilor celor dragi. Nu uitati care sunt oamenii care conteaza cel mai mult.


Capricorn: Aveti multe responsabilitati, dar si mai mult discernamânt si putere de decizie. Nu fiti neatenti cu lucrurile de valoare pentru ca le puteti pierde sau vi se pot fura. Unele dintre noile cunostinte nu sunt chiar asa de demne de incredere.


Varsator: Poate ca nu va dati seama, dar parerea dumneavoastra valoreaza o gramada de bani in urmatoarele zile. Nu este cazul sa primiti ordine de la nimeni astazi. Fiti independenti si actionati pe cont propriu.


Pesti: Cu cât sunteti mai atenti, cu atât veti intelege mai repede ceea ce se intâmpla. Monitorizati-va bugetul cu atentie si evitati cheltuielile inutile. Este momentul sa va stabilizati situatia financiara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS