12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec: Daca mergeti in directia dictata de altii, la un moment dat o sa va dati seama ca ati luat-o pe o cale gresita. Problemele de astazi nu se vor rezolva asa de usor si va vor chinui câteva zile, asa ca mai bine incercati sa gasiti solutia adecvata cât mai curând.


Taur: Sunteti foarte entuziasmat, insa aveti grija sa nu raniti pe cineva cu aceasta atitudine. Nu lasati colegii sa va dea sarcini atunci când aveti altele mai importante de facut. Aveti o zi plina si ar fi mai bine sa va respectati programul.


Gemeni: Este necesar sa intelegeti si alte puncte de vedere, chiar daca nu le adoptati. Fiti atent la detalii, pentru ca au loc mai multe schimbari in jur. In final, conteaza doar rezultatul si nu cum ati ajuns la el.


Rac: Faceti-va un plan pentru a obtine ceea ce va doriti si respectati-l pâna v-ati indeplinit obiectivul. O noua relatie amoroasa se poate sfârsi la fel de repede cum a inceput, asa ca bucurati-va de ea atât cât dureaza, insa evitati sa va atasati prea mult.


Leu: Sfaturile pe care le primiti fara sa le cereti au si ele meritul lor, trebuie sa recunoasteti. Nevoile celor dragi sunt mai importante decât ale celorlalti. Incercati sa va ajutati familia in anumite probleme mai delicate.


Fecioara: Nu lasati pe nimeni sa va convinga sa intrati in lucruri in care nu vreti. Anumite schimbari la serviciu sunt inevitabile. Nu va puteti astepta ca situatia dumneavoastra sa dureze o vesnicie. Profitati insa de noile oportunitati care vi se ofera.


Balanta: Nu va grabiti in prezentarea unor versiuni finale, mai asteptati ca lucrurile sa se linisteasca. Creativitatea si originalitatea dumneavoastra au fost observate.


Scorpion: Va faceti planuri pentru o schimbare majora, insa intre timp va multumiti si cu mai putin. Daca lasati pe altcineva sa va administreze banii, veti avea pierderi financiare majore. Nu cheltuiti inutil si incercati sa faceti economii. Cineva va ascunde informatii vitale.


Sagetator: Ar fi bine sa va planificati sarcinile cât mai precis pentru a le putea duce la bun sfârsit. Cei din jur va ajuta, iar colegii au inceput sa va asculte ideile si parerile. Profitati de acest lucru pentru a va expune planurile.


Capricorn: Problemele din viata personala se vor intensifica daca nu veti avea o discutie serioasa cu partenerul de viata. Incetati sa evitati problemele delicate. Trebuie sa petreceti mai mult timp cu persoana draga pentru a elimina tensiunile din cuplu.


Varsator: La serviciu, cei care va inteleg pozitia va acorda tot creditul de care aveti nevoie. In plan sentimental, cineva din anturaj va atrage atentia ca nu este o dragoste la prima vedere. Nu va descurajati pentru ca aveti toate sansele sa va intâlniti jumatatea.


Pesti: Aveti impresia ca va exprimati foarte clar, insa se pare ca lumea nu va prea intelege. Veti reusi mai repede daca aveti incredere in intuitie si daca va stabiliti scopuri mai indraznete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS