17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec: Astazi sunteti atrasi de cei opusi dumneavoastra ca temperament. Veti descoperi ca persoanele care va enervau in trecut par mai atragatoare acum. Solutia evidenta la o problema nu este in mod necesar cea mai buna.


Taur: Relatiile cu cei apropiati sunt foarte incarcate emotional, asa ca incercati sa clarificati problemele. Anumiti oameni va vor percepe ca un lider si vor incepe sa va urmeze. Folositi-va de aceasta influenta pentru a putea face schimbarile dorite.


Gemeni: Nu asteptati ca sperantele sa vi se implineasca. Trebuie sa aveti incredere in instincte si totul va merge cum va doriti. Daca intre timp ati renuntat la o dieta sau la exercitiile fizice, puteti avea surpriza sa observati schimbari neplacute. Partenerul de viata isi doreste sa petreceti mai mult timp impreuna.


Rac: Aveti diferente de opinii cu cei din jur, ceea ce face comunicarea mai dificila ca de obicei. Puteti sa realizati multe in echipa, dar trebuie sa respectati regulile pentru ca altfel veti pierde multe. Gasiti pe cineva care stie ceea ce dumneavoastra cautati, va va scuti de eforturi si veti economisi timp.


Leu: Munca va poate aduce multe satisfactii pentru ca o noua faza incepe pentru dumneavoastra. Perceptia nepotrivita a anumitor situatii si valorile neclare va pot duce intr-o directie gresita. Priviti lumea cum este, nu cum ar trebui sa fie.


Fecioara: Este important sa strângeti toate faptele necesare pentru a avea o idee realista asupra proiectului in care vreti sa intrati. Daca nu va simtiti prea motivati, urmati exemplul unui coleg. Entuziasmul acestuia este contagios si va poate prinde si pe dumneavoastra. Veti avea mai mult succes daca va concentrati pe proiecte pe termen scurt.


Balanta: Este un moment al deciziilor, in care schimbarile mici au efecte mari pe viitor. Flirturile in aceasta seara pot sa va creasca apetitul pentru gesturi care v-ar putea dauna mai târziu. Cineva de care sunteti foarte atrasi va aduce numai necazuri.


Scorpion: Ambitia si realizarile sunt sarcini destul de grele in aceasta perioada. Va este usor sa va exprimati parerile. Intrati in organizatii care va vor ajuta sa cunoasteti oameni noi. Ati ajuns la un statut social influent pentru care ati muncit foarte mult.


Sagetator: Aflati lucruri care va pot diminua increderea si va vor altera parerea despre lume in general in aceste momente. Astazi sunteti foarte carismatic si fermecator si multa lume va fi atrasa de dumneavoastra. Situatia actuala este plina de oportunitati interesante.


Capricorn: Va doriti foarte mult sa aveti controlul asupra lucrurilor care se intâmpla in jur si sunteti interesati de domeniul investitiilor. Poate ca nu sunteti pregatiti, insa in relatia actuala au loc schimbari importante. Inca nu este clar daca este o schimbare in bine sau in rau. Nu aratati ca aveti resentimente fata de cei cu autoritate asupra dumneavoastra.


Varsator: Tot ce este nou, neobisnuit sau inaintea timpului sau, are un impact emotional mare asupra dumneavoastra. Daca va doreati sa faceti ceva pentru a va imbunatati viata, acum este momentul. Incercati sa o luati mai incet intr-o relatie personala.


Pesti: Simtiti ca rolul de om care poate rezolva totul va aduce multe satisfactii. O anumita obligatie nu va disparea pâna nu o rezolvati asa cum trebuie. Evitarea nu mai este o solutie. Va doriti ceva atât de mult, ca a devenit parte din dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS