12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Este o perioada in care evoluati foarte mult psihic si mental, ceea ce poate duce si la succese personale pe toate planurile. Cu banii nu stati prea bine, insa aceasta este o stare temporara. Totusi, nu va aventurati la cumparaturi nesabuite.


Taur: Trebuie sa va adaptati cu repeziciune schimbarilor de moment, pentru ca aveti o sansa, desi destul de mica, dar de care trebuie neaparat sa profitati. Nu va epuizati incercând sa obtineti ceea ce va doriti, mai bine cautati alte metode.


Gemeni: Deschideti-va mintea pentru noi posibilitati, aveti multe de invatat, insa nu trebuie sa considerati aceste informatii drept adevarul absolut. Iertarea este primul pas daca aveti de gând sa evoluati in relatia actuala.


Rac: Trebuie sa va concentrati sa puneti totul in ordine cu mare atentie. Este o zi buna pentru a intâlni persoane noi si pentru a va face noi relatii. Sunteti foarte carismatic si lumea va fi atrasa de dumneavoastra.


Leu: Incepeti o noua perioada in care sunteti foarte concentrat pe sentimente si pe relatia actuala. Trebuie sa faceti un efort pentru a evita disputele care par ca nu se mai termina.


Fecioara: Nu este o perioada buna pentru decizii financiare. Daca faceti lucruri numai pentru a obtine câstiguri financiare, veti ajunge sa nu aveti nimic in final. Trebuie sa aveti idealuri mai inalte daca vreti sa reusiti. Refuzati o intâlnire cu prietenii in aceasta seara.


Balanta: Trebuie sa va ajustati scopurile personale cu cele ale persoanelor apropiate, pentru ca acum sunt foarte diferite. Nu toata lumea vede un eveniment ca fiind inevitabil, asa ca trebuie sa va argumentati actiunile.


Scorpion: Experientele legale, politice sau educationale necesita reflectare indelungata si planuri serioase. Va trebui sa faceti un compromis azi pentru a evita refuzarea tuturor cerintelor. Cineva profita de generozitatea dumneavoastra.


Sagetator: Luati taurul de coarne in loc sa evitati problemele. Totul pare sa mearga in directia opusa fata de ceea ce v-ati propus. Poate ca este momentul sa va reevaluati obiectivele si sa va asigurati ca sunt realiste. Nu excludeti posibilitatea unui compromis.


Capricorn: Simtiti nevoia ca o persoana sa aiba grija de dumneavoastra sau sa va simtiti util pentru cineva apropiat. Ati deveni mai credibil daca v-ati transforma vechii dusmani in aliati. Munciti din greu pentru a convinge lumea de justetea opiniilor dumneavoastra.


Varsator: Trebuie sa va adaptati situatiilor schimbatoare. Vi se ofera posibilitati pentru a o lua din nou de la capat. Poate ca este sansa pe care o asteptati de multa vreme. Sunteti in centrul atentiei tuturor si va simtiti bine.


Pesti: Incepe o perioada benefica pentru comunicarea cu cei din jur si pentru orice activitate intelectuala. Planuiti o excursie cu prietenii, dar trebuie sa fiti flexibil pentru ca sunt multi factori externi care v-ar putea afecta planurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS