11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Trebuie sa va faceti ordine in gânduri si sa o luati metodic pentru a avansa catre scopurile stabilite. Cei din jur vor sa va ajute si au intentii bune, insa uneori nu pot face tot ceea ce promit.


Taur: Aveti puterea de a face schimbari majore in viata dumneavoastra in acest moment. Totusi, nu va faceti probleme ca nu se vad efectele acestor schimbari pentru ca vor aparea incetul cu incetul. Nu va asteptati ca o solutie de moment sa functioneze pentru problemele serioase.


Gemeni: Imaginatia dumneavoastra este foarte activa atunci când vine vorba de planurile de viitor. Este un moment bun pentru relatiile apropiate si intense. Ar fi intelept sa lasati lucrurile sa-si urmeze cursul. Incercati sa urmati sfaturile pe care dumneavoastra insiva le dati altora.


Rac: Afacerile incepute in aceasta perioada nu prea au sanse de reusita datorita informatiilor eronate sau a planurilor defectuoase. Luati in considerare partea financiara când decideti ceva astazi. Nu cheltuiti prea mult pe lucruri de care nu aveti neaparata nevoie.


Leu: Va simtiti mai bine când sunteti apreciati pentru realizarile din trecut. Casa si familia necesita o atentie speciala in aceste momente. Timpul petrecut cu cei apropiati va aduce mari satisfactii. cFecioara: Cu toate ca intuitia dumneavoastra prevede unele neplaceri la serviciu, veti obtine rezultate bune pentru ca ziua aceasta favorizeaza reusitele. In cazul in care intrati in posesia unor asa-zise adevaruri, nu le dati atentie, sunt simple bârfe. Este indicat sa faceti mai multe concesii fata de cei care va gresesc.


Balanta: Pentru a lua decizia corecta trebuie sa adunati cât mai multe informatii si sa ascultati sfaturile celor mai intelepti ca dumneavoastra. Proiectele incepute azi nu mai pot fi oprite, asa ca atentie ce decizii luati.


Scorpion: Planurile de calatorie nu au sanse de reusita astazi si pot aparea intârzieri care va pot descuraja. Poate ar trebui sa mai asteptati câteva saptamâni inainte de a va face bagajele. O problema de sanatate va poate scadea moralul.


Sagetator: Conflictele pe teme legale, religioase sau filosofice sunt foarte greu de aplanat zilele acestea. Incercati sa va controlati sentimentele chiar daca cei din jur nu prea pot. Inainte de a face o propunere de afaceri, nu uitati sa va documentati temeinic.


Capricorn: Relatiile cu cei apropiati iau o turnura emotionala mai profunda si mai puternica in aceste momente. Credeti indeajuns de mult intr-o cauza pentru a sacrifica o parte din fericirea dumneavoastra.


Varsator: Fiti in alerta si nu pierdeti nimic din ceea ce se intâmpla in jur. Aveti prieteni si aliati acolo unde nici nu va gândeati. Ei pot sa va deschida noi oportunitati si sa va ajute sa va atingeti scopurile. Astazi sunteti influentat de un sentiment puternic.


Pesti: Cineva care se indoia de dumneavoastra in trecut, acum a ajuns sa va dea dreptate. Atâta vreme cât va asumati responsabilitatea pentru faptele dumneavoastra, nimeni nu va fi prea dur cu dumneavoastra. Pastrati-va proiectele importante pentru momentul când veti avea timp pentru ele cu adevarat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS