12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Ati putea face unele economii, chiar daca veniturile nu sunt prea mari. Starea dumneavoastra de calm si optimismul ar putea constitui un izvor de forta binefacatoare pentru cei de acasa care au reala nevoie de ajutor. Problemele financiare va dau bataie de cap, dar le veti putea rezolva printr-un imprumut.


Taur: Veti descoperi ca nu toate relatiile dumneavoastra sunt sincere. Din acest punct de vedere, n-ar fi rau sa faceti o mica sortare. Sunteti inca nelinistiti din cauza unor vesti care intârzie sa apara.


Gemeni: Pe acasa lucrurile ar sta bine daca dumneavoastra nu ati fi chiar atât de agitati, incât sa faceti din orice nimic o problema de amploare. Sunt de asteptat vesti neplacute de la rude indepartate sau poate chiar conflicte de interese având ca mobil banii.


Rac: Sunteti plini de energie si aveti in plan o multime de proiecte. Inspiratia de care dati dovada atinge cote maxime si afirmarea devine mai comoda. Accentul cade pe actiuni legale, cum ar fi relatiile cu autoritatile sau bancile, iar ceea ce pâna nu de mult parea imposibil devine astazi posibil.


Leu: In prima parte a zilei veti fi ocupati cu punerea in practica a planurilor legate de serviciu. Sunteti constienti ca realizarile vor aparea mai târziu, insa rabdarea de care dati dovada va va ajuta sa rezolvati toate aspectele problemei fara scapari sau erori. Aveti de gând sa faceti si o calatorie.


Fecioara: Cu toate ca intuitia dumneavoastra prevede unele neplaceri la serviciu, veti obtine rezultate bune pentru ca ziua aceasta favorizeaza reusitele. In cazul in care intrati in posesia unor asa-zise adevaruri, nu le dati atentie, sunt simple bârfe. Este indicat sa faceti mai multe concesii fata de cei care va gresesc.


Balanta: Chiar daca va grabiti sa plecati, ar fi bine sa acordati atentie finalului. Proiectul la care lucrati s-a aflat de la inceput in mâinile dumneavoastra. Aveti rabdare cu oamenii care cred ca ei stiu cum se va termina totul.


Scorpion: Va va fi foarte greu sa va mentineti punctul de vedere sau sa va puneti proiectele in aplicare. Evenimentele care au loc astazi se desfasoara cu o rapiditate care va uimeste chiar si pe dumneavoastra.


Sagetator: Traiti sentimente confuze si propunerile sau sfaturile primite din partea unor persoane rauvoitoare v-ar putea determina sa actionati gresit. Relatiile cu ceilalti, in special cele de serviciu sau de afaceri, par satisfacatoare. Este posibil sa realizati ca norocul nu este atât de departe de dumneavoastra.


Capricorn: Accentul cade pe bani. V-ati putea simti frustrat din acest punct de vedere. Este totusi recomandat sa mai lasati deoparte grijile financiare si sa acordati o mai mare atentie relatiei intime, unde problemele ar putea rasari la tot pasul. Nu este exclusa nici posibilitatea unor discutii cu rudele prin alianta.


Varsator: Din cauza pretentiilor crescute pe care le manifestati fata de cei dragi, este posibil ca scena casnica sa fie locul unor dispute aprige. Chiar aceasta dimineata pare marcata de astfel de discutii a caror cauza sunteti dumneavoastra.


Pesti: Aveti parte de o zi deosebit de activa. Fie ca veti gazdui petreceri acasa, fie ca veti face numeroase vizite prietenilor, un lucru este clar – nu veti avea timp sa va plictisiti. Chiar daca relatiile cu cei dragi nu sunt dintre cele mai destinse, veti reusi sa creati totusi un echilibru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS