19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Unii va solicita un sfat, altii un ajutor concret, ceea ce va poate aglomera la maximum ziua. Planul relational este foarte animat, va intâlniti cu prieteni.


Taur: Aveti impresia ca relatia sentimentala in care v-ati implicat nu mai evolueaza asa de bine. Stagnati, asteptati mai mult de la celalalt, dar nici el nu face vreun pas.


Gemeni: Aveti o comunicare foarte buna cu o persoana mai in vârsta, care are rolul de a va oferi o solutie excelenta la planurile de care va ocupati acum.


Rac: Ceva mai târziu decât ar fi trebuit, descoperiti urmarile unei intervenitii neplacute a unui asa-zis prieten. V-a mintit, v-a tradat asteptarile, a profitat de increderea sau naivitatea dumneavoastra


Leu: Relatia cu partenerul de viata merge excelent, va completati reciproc si dialogati eficient, fiecare preluând imediat propunerile celuilalt.


Fecioara: Noroc chior in plan sentimental, profitati de auspiciile excelente ale acestei zile pentru a cuceri pe cel care va place. Un eveniment special poate transforma relatia sentimentala intr-un motiv de mare fericire.


Balanta: Incepeti un proiect nou, greu, dar cu rezultate promitatoare. Va implicati serios la munca, plini de entuziasm si motivatii, pentru ca abia asteptati sa ajungeti la roadele visate.


Scorpion: Primiti o veste de departe care va descurajeaza la inceput, dar pentru ca spiritul dumneavoastra optimist isi spune intotdeauna cuvântul, veti gasi ceva bun chiar si in situatiile aparent negative. Daca plecati azi la drum, ati putea face o noua cunostinta sau va intâlniti, pe parcurs, cu un prieten.


Sagetator: Unele probleme de sanatate ale celor dragi va nelinistesc, dar economiile pe care le aveti se vor dovedi a fi foarte utile. In rest, va preocupa foarte mult aspectul exterior si veti cheltui o multime de bani.


Capricorn: Nu va simtiti prea sigur pe ceea ce faceti, nici colaboratorii nu va sunt de vreun ajutor, pentru ca si interventiile lor va ridica semne de intrebare.


Varsator: Va place atmosfera de acasa, e calma, destinsa, echilibrata si ofera membrilor familiei o stare propice dialogului.


Pesti: Se resimte o atmosfera cam tensionata in jur, colegii, prietenii, familia sunt pusi pe harta si vor sa va atraga in diverse dispute, dar sunteti intr-o pasa complet absenta si nu va lasati enervati de nimeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS