10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

BERBEC


Daca luati in seama cele mai mici detalii, va va exploda capul si bineinteles ca nimeni nu-si doreste asta. Luni si marti, nu va agitati prea tare, dar nici nu zaboviti prea mult asupra unor lucruri lipsite de importantaa. La mijlocul saptamânii, veti demonstra ca intentiile dumneavoastra sunt bune si ca va pasa cu adevarat de cei implicati in aceleasi activitati. Vineri veti scoate pe cineva din starea proasta in care se afla cu zâmbetul dumneavoastra si cu topaitul copilaresc. Dar lasati topaitul deoparte saptamâna aceasta – picioarele dumneavoastra au nevoie de odihna, iar patul confortabil va asteapta.


TAUR


Parca totul merge mai bine cu putin romantism, nu? Muzica suna mai bine, arta este mai interesanta, banii pot fi folositi in mai multe moduri. Zilele de luni si marti vor curge lin, pentru ca navigati pe râul iubirii. De miercuri si pâna vineri, incepeti sa reveniti cu picioarele pe pamânt incet, incet. Sunteti nostalgic si priviti viata cu mult entuziasm, asa cum nu ati facut-o de mult. Veti avea tendinta de a lasa oarecum lenevia sa va cuprinda, dar aveti grija sa nu puna stapânire pe dumneavoastra cu totul. Evenimentele principale ale acestui week-end sunt legate de viata sentimentala: relatia cu partenerul, casnicia, pasiunea sau gelozia. Destul de intens!


GEMENI


Luni si marti, oricât v-ati stradui, comunicarea nu este punctul dumneavoastra forte – in special in relatia cu familia. Din aceasta cauza este mai bine sa trimiteti un e-mail decât sa dati un telefon. Miercuri, va indreptati atentia asupra vietii sentimentale si, totodata, va veti putea exprima mai bine gândurile. Exprimarea dumneavoastra va fi de-a dreptul poetica. Vineri, veti fi extrem de ocupat, dar si extrem de fericit, pentru ca veti avea pe cineva la care sa visati. Dar sâmbata si duminica nu va veti mai gândi la nimeni decât la dumneavoastra. Sanatatea si propria bunastare va vor preocupa destul de mult.


RAC


Daca va concentrati atentia asupra anumitor lucruri, indicii importante vor iesi la iveala. A fi o persoana analitica presupune si câteva riscuri. Unul dintre ele este acela ca zaboviti prea mult asupra detaliilor. Caminul va va domina viata de miercuri pâna vineri – nu doar in legatura cu treburile casnice, ci si cu vecinii, colegii de camera, animalele de companie etc. Linistea dumneavoastra domestica va fi pusa la incercare. Gasiti scuze pentru a petrece ceva timp departe de casa. Week-end-ul acesta va fi intens. Sunteti ingrijorat cu privire la o tranzactie financiara. Fiti sigur ca intelegeti termenii inainte de a semna.


LEU


Sunteti hotarât sa va imbunatiti situatia materiala la inceputul saptamânii. Incercati sa evitati speculatiile financiare. Stiti foarte bine ce se spune despre ce puteti si ce nu puteti cumpara cu bani, iar miercuri veti primi un exemplu cum nu se poate mai bun – prietenii dumneavoastra nu sunt de vânzare, iar ei constituie acea parte a vietii dumneavoastra pe care o iubiti cel mai mult. Si joi si vineri vor fi zile pline de prieteni. Sfârsitul saptamânii va fi caracterizat de intâlniri, impartasirea sentimentelor si buna dispozitie. In acest week-end, ceva va va determina sa priviti viata in profunzime.


FECIOARA


Veti putea sa va puneti gândurile in ordine luni, in timp ce veti face curatenie pe birou, in casa sau in masina. Ar putea fi o activitate mult mai productiva decât v-ati imaginat. Marti este o zi buna pentru a demara o noua activitate, dar miercuri si joi aveti grija la cheltuielile care nu sunt cu adevarat necesare. In stadiul in care se afla noua dumneavoastra activitate, nu va doriti sa faceti cheltuieli inutile. Indecizia va va „bântui“ vineri, iar week-end-ul il veti petrece cautând lucruri care sa va ajute sa va hotarâti. Asa cum va sta in fire, inainte de a face vreo miscare dramatica, vreti sa stiti exact care sunt avantajele si dezavantajele.


BALANTA


Calitatea dumneavoastra magica in aceasta saptamâna este aceea ca sunteti incapabil de a fi invidios. Nu va pasa destul de mult incât sa purtati o astfel de energie. Sunt lucruri mult mai importante la care sa va gânditi. Si, in afara de asta, joi veti sti sa-i ascultati pe cei care vor sa vi se confeseze. De miercuri pâna vineri, folositi-va aceasta calitate de a asculta pentru a va imbunatati flirtul. A doua jumatate a saptamânii va fi plina de frumusete si energie, dar in week-end veti fi putin indispus. Problemele legate de bani si de cariera apasa asupra dumneavoastra. Folositi muzica pentru a va relaxa.


SCORPION


Informatia pe care o veti primi luni va va ajuta enorm. Acum va puteti face planuri. Acum stiti incotro va indreptati. Puneti mâna pe telefon si asigurati-va ca prietenii dumneavoastra va sustin. Marti, daca un prieten va va ruga sa-l ajutati, este bine sa o faceti. Nu stiti niciodata când veti avea nevoie de o favoare. In a doua jumatate a saptamânii, deciziile sunt mai greu de luat decât ati anticipat. Câteodata, a renunta este cea mai buna solutie, dar in acest week-end sunteti uimit de increderea si respectul pe care toata lumea vi le acorda. De ce sa-i dezamagiti?


SAGETATOR


Unele persoane va scot din sarite luni si marti, dar de ce sa-i bagati in seama? Pastrati-va prelegerile pentru situatiile care conteaza cu adevarat. Sunt atâtea lucruri de facut, incât nu mai aveti nevoie sa va bateti capul cu situatii de acest gen. Calmul dumneavoastra va fi rasplatit destul de bine. Miercuri, veti fi rasfatat, deoarece toti vor dori sa se afle in preajma dumneavoastra. Zilele de joi si vineri va aduc alte complimente din partea cunostintelor. Dar, cu toate acestea, este ceva care va deranjeaza. Iesiti undeva in week-end. Dati atentie visurilor dumneavoastra si, daca puteti, confesati-va unui prieten.


CAPRICORN


La inceputul saptamânii, primiti un telefon de la cineva aflat la distanta mare, care va va aduce vesti la care nu v-ati asteptat. Daca persoana de la capatul firului este in vârsta, in urma conversatiei veti avea un sentiment de multumire. Miercuri, este programata o calatorie. Dar nu va asteptati sa plecati imediat – o noua misiune va ia timp. Joi si vineri, veti lucra destul de mult si aproape fara rezultate directe. Inca… Fiti rabdator. In acest week-end, munca va fi pe plan secund, primul loc in preocuparile dumneavoastra fiind ocupat de activitatile sociale.


VARSATOR


Ati putea sa va ocupati de detalii inca de la inceput, daca tot urmeaza sa va ocupati de ele la un moment dat… Unele persoane poate nu sunt de acord cu dumneavoastra, iar vina poate fi a dumneavoastra. Spuneti tot ceea ce gânditi. Miercuri, o intâlnire intâmplatoare cu cineva va conduce la o adevarata revelatie – va place la nebunie când se intâmpla astfel. Joi si vineri, când mintea dumneavoastra se va invârti pur si simplu, va veti detasa in mod reflexiv. Week-end-ul acesta va preocupa ambitiile profesionale, dar noaptea va va distra viata sociala de-a dreptul nebuna.


PESTI


Mintea dumneavoastra analitica ar putea fi prea mult pentru un prieten care cauta consolare. Câteodata, cea mai buna actiune este aceea de a asculta cu atentie. Daca vi se cere sfatul, urmati-va intuitia.


Adevarata dumneavoastra opinie nu este necesara (mai ales daca aceasta este si o critica la adresa persoanei care va cere sfatul). In a doua jumatate a saptamânii, veti colecta favoruri – poate chiar si bani – de la ceilalti.


Daca apare o problema in relatia cu un prieten, gânditi-va bine ce puteti face pentru a rezolva aceasta situatie. Week-end-ul acesta nu va scufundati printre rechini. Sunteti un peste destul de frumos si singur…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS