21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Incercati sa nu faceti cheltuieli pe care nu le puteti acoperi, chiar daca suma de care dispuneti pare sa fie suficienta. Ar fi cazul sa acordati o mai mare atentie aspectului exterior, in special sanatatii, pe care ati neglijat-o in ultimul timp. Incercati o dieta, va poate rezolva ambele probleme.


Taur: Posibilitatea schimbarii este foarte accentuata. In aceasta zi se vor lua decizii legate in special de planul afectiv sau de parteneriat. Caracteristica acestei zile este raceala afectiva. Ati putea totusi sa va preocupati mai mult de casa si de cei dragi. In ceea ce priveste serviciul, vestile pe care le veti primi vor fi incurajatoare.


Gemeni: Ati putea avea parte de unele discutii mai dure cu femeile de acasa sau cei mici ar putea sa va nemultumeasca. Nu este exclus sa intâmpinati dificultati in comunicarea cu acestia sau sa suportati unele cheltuieli suplimentare din cauza stricaciunilor facute de acestia acasa.


Rac: Este posibil ca aceasta zi sa aduca instabilitate si, daca pâna mai ieri aveati promisiuni ferme, sa nu va mire faptul ca pâna si cei mai apropiati prieteni va refuza sau nu au timp de dumneavoastra. Sunt favorizate insa investitiile si in general actiunile pe cont propriu. Discretia este un factor decisiv.


Leu: Discutiile recente sau evenimentele care au avut loc in ultimele zile v-ar putea obliga sa faceti fata unor situatii neplacute prin care trec si apropiatii dumneavoastra. Veti reusi totusi sa depasiti orice moment neplacut, ba chiar mai mult, sa primiti simpatia celorlalti.


Fecioara: Aveti timp si pentru dumneavoastra, astfel ca va veti gândi cum sa va petreceti timpul intr-un mod cât mai placut. Acum, ca sunteti liberi sa va analizati situatia in care va aflati si sa va faceti planuri, va dati seama ca o hotarâre luata cam in graba nu a fost atât de rea.


Balanta: Aveti de alergat pentru obtinerea unor confirmari sau a unor aprobari si veti fi mai mult pe drumuri decât pe acasa. Nu va merge prea bine, insa vointa de care dati dovada si hotarârea va vor ajuta sa treceti cu bine peste orice piedica. In relatie veti acorda mai multa atentie aspectului fizic.


Scorpion: Ati putea crede ca va aflati intr-o pozitie financiara dezavantajoasa sau ca nu sunteti tratati cu respectul cuvenit. Aveti impresia ca totul pleaca de la bani si ca aceasta ar putea fi cauza nefericirii dumneavoastra. In mare parte, acest lucru este adevarat, insa nu uitati ca armonia in camin este mai importanta pentru dumneavoastra in momentul de fata.


Sagetator: Unele probleme de sanatate ale celor dragi va nelinistesc, dar economiile pe care le aveti se vor dovedi a fi foarte utile. In rest, va preocupa foarte mult aspectul exterior si veti cheltui o multime de bani pe obiecte vestimentare. Daca aveti o idee sclipitoare, o puteti pune in practica. Un barbat va dori sa se asocieze cu dumneavoastra. Compania celorlalti va poarta noroc si in problemele ce tin de acte oficiale.


Capricorn: Evenimentele care va afecteaza din punct de vedere profesional sau financiar isi pun amprenta si asupra vietii casnice. Este posibil ca obligatiile zilnice sa devina un adevarat calvar. Aveti de tras, dar cel mai mult va trebui sa dati dovada de rabdare fata de ceilalti. O data cu trecerea amiezei puteti rasufla usurati, vor fi trecut si problemele dumneavoastra. Se anunta schimbari in bine pentru casa. Veti fi totusi mai cheltuitori.


Varsator: V-ati cam plictisit sa vi se tot impuna ce este bine sa faceti si ce nu. Tot ceea ce aveti de facut este sa-i convingeti pe cei de acasa ca trebuie sa aiba incredere in dumneavoastra. Instinctul va calauzeste pe calea cea buna. Veti face unele descoperiri importante in legatura cu un prieten de incredere.


Pesti: Astazi va puteti constientiza propriile defecte si v-ati putea simti impiedicati de unii oameni invidiosi. Un lucru este clar, veti constata ca pentru a va impune in fata celorlalti trebuie sa fiti ori diplomati, ori foarte curajosi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS