14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Va cam plictisiti si cheful de munca va lipseste. Din acest motiv ati putea crede ca este mai comod sa urmati sfatul altuia decât sa faceti ceea ce stiti ca este bine.


Taur: Sunteti foarte preocupati de relatiile cu apropiatii. Daca intre dumneavoastra si acestia anumite lucruri nu mergeau tocmai bine, acum este momentul sa fiti mai maleabili.


Gemeni: V-ati putea bucura de prietenii noi sau cel putin de unele relatii care par sa va satisfaca cerintele. Va sta gândul numai la bani, dar inca nu stiti ce anume sa faceti ca sa-i si aveti.


Rac: Relatia cu partenerul este destul de solida in momentul de fata, astfel ca va veti indrepta atentia si catre cei din anturajul apropiat.


Leu: Sunteti cam nervosi, mai ales ca o persoana va tot amâna cu o discutie in urma careia ati putea clarifica multe lucruri importante. Nu este deci de mirare ca fara motiv deveniti nervosi si nu va gasiti locul.


Fecioara: De la o vreme ati inceput sa constientizati efectul nefast pe care il exercita unii prieteni asupra dumneavoastra. Este momentul sa luati frâiele in mâna si sa va impuneti o schimbare.


Balanta: Ati putea obtine informatii pretioase legate de serviciu sau finante. Un barbat mai in vârsta din familie va juca un rol important in luarea unor decizii. Sensul general al zilei este bun si anunta momente favorabile de câstig.


Scorpion: Puteti deveni liderul unei colectivitati sau cel putin sa va impuneti mai mult la serviciu. Se pare ca dorinta dumneavoastra de afirmare este cu atât mai mare cu cât ceilalti incearca sa va convinga ca locul dumneavoastra este unul mai retras.


Sagetator: Un telefon pe care il veti primi din partea unui cunoscut va va surprinde si va va determina sa faceti câteva schimbari in orarul zilnic.


Capricorn: Conflictele care au aparut in familie in ultimul timp risca sa va macine nervii. Incercati sa calmati spiritele, pentru ca altfel veti avea probleme cu sanatatea.


Varsator: Astazi astrele va sunt favorabile, norocul va va surâde si veti fi plini de incredere in reusita, indiferent de telul pe care il aveti.


Pesti: Desi primiti numai semnale pozitive cu privire la câstiguri, evenimentele bune par inca sa intârzie. Acum trebuie sa ne preocupam in primul rând de propria persoana, sa ne regasim linistea, pentru ca ziua urmatoare sa puteti merge mai departe cu forta sporita. Influenta astrelor este puternica si in aspecte negative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS