17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Aveti de sustinut un test, un examen de ale carui rezultate va cam temeti. Nu va fie frica, luati-va inima in dinti si faceti ceea ce stiti dumneavoastra mai bine, adica vorbiti.


Taur: Daca lucrurile nu va ies prea bine la serviciu, poate ca nu ar fi rau sa le cereti celor care va sunt datori sa va ajute. Catre amiaza, o discutie purtata cu unul dintre colegi poate degenera intr-o cearta, deci atentie.


Gemeni: Veti dori sa va implicati din nou intr-un proiect mai vechi, dar aveti nevoie de timp si de bani. Este posibil sa gasiti un sponsor care sa va ajute, insa nu gratis.


Rac: Totul va este favorabil, incercati sa profitati de acest moment pentru a va face putin vânt in cariera, precum si in relatiile cu cei din jurul dumneavoastra.


Leu: Ati ajuns intr-un punct in care descoperiti ca nu aveti o prea mare influenta asupra celorlalti. Va deranjeaza faptul ca nu prea sunteti apreciati. Acum ati putea constientiza ca meritati mai mult decât obtineti in mod normal.


Fecioara: Este momentul sa va concentrati mai mult asupra propriilor probleme daca doriti ca dificultatile dumneavoastra sa se rezolve repede. Sunt favorizate relatiile cu superiorii si câstigurile.


Balanta: Va relaxeaza o carte buna sau promisiunea unei excursii la munte. Ar trebui sa va gânditi sa va schimbati colegii. Poate doar sa angajati oameni noi.


Scorpion: Ati putea descoperi nebanuite resurse de a demara o activitate foarte profitabila. In relatia de dragoste inca va mai zbateti intre sentiment si ratiune, dar nu pentru multa vreme. Chiar daca unele persoane nu va plac, asta nu inseamna ca nu sunt bine intentionate.


Sagetator: Astazi trebuie sa dati niste bani, fie ca este vorba de o suma de bani pe care va gânditi sa o investiti in casa pentru achizitionarea unui obiect sau de o suma de bani pe care doriti sa o cedati unei rude.


Capricorn: Interesul dumneavoastra pentru imbunatatirea relatiilor cu ceilalti este crescut si posibilitatea rezolvarii problemelor aparute este mare.


Varsator: Va asteapta o surpriza placuta din punct de vedere financiar, mai slabiti putin ritmul la serviciu si totul va fi bine. S-ar putea sa intâmpinati mici dificultati in afaceri, din cauza colaborarii dificile cu o femeie.


Pesti: Aveti de pus la punct multe lucruri. Este bine sa nu va pierdeti in detalii, pentru a va râmâne si timp de odihna. Spre seara se prevede ca veti fi invitati la o petrecere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS