20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec: De dimineata, va ocupati de treburile cotidiene, cumparaturi, intâlniri diverse, iar dupa-amiaza aveti de rezolvat ceva in casa sau pentru familie. Norocul va surâde astazi.


Taur: Daca simtiti ca va este potrivnic ceva, ar fi cazul sa amânati o discutie cu persoana iubita pentru ca s-ar putea sa izbucneasca un adevarat conflict. S-ar putea sa cunoasteti o femeie care va va ajuta intr-o problema financiara. Vi se va propune o investitie pe termen lung din care ati putea trage foloase.


Gemeni: Va trebui sa platiti o datorie mai veche care va va afecta oarecum economiile atât de utile schimbarii pe care o aveati in plan. Veti primi insa spre seara câteva vesti bune care va vor da motive de fericire.


Rac: Asteptati de mult timp sa va lansati intr-un proiect important. Dar acum, când totul pare usor si la indemâna, ezitati. Veti avea de finalizat negocieri si discutii, iar lucrul acesta va sperie. Nu este cazul sa va creati complexe, pentru ca instinctul va calauzeste si de data aceasta pe calea cea buna.


Leu: Veti intâlni o persoana de care s-ar putea sa va indragostiti. Va trebui sa va luati inima in dinti si sa vorbiti, daca doriti sa nu pierdeti o partida buna. In ceea ce priveste unele credite financiare, va trebui sa va abtineti de la a lua o decizie importanta.


Fecioara: Se pare ca ati ajuns la capatul rabdarii. O solutie pentru rezolvarea problemelor financiare cu care va confruntati ar fi ca, in viitor, sa va calculati cu mai multa atentie prioritatile.


Balanta: Schimbarile care au loc in jurul dumneavoastra va prind pe picior gresit. N-ar fi exclus sa va confruntati cu unele tendinte frustrante din cauza incapacitatii de adaptare rapida la situatii.


Scorpion: Sunteti prea implicati in problemele celorlalti pentru a va mai gândi si la niste datorii de care se pare ca ati uitat cu desavârsire. Lasati-i pe ceilalti cu ale lor si incepeti sa luati viata mai in serios. Nu veti fi foarte entuziasmati la gândul ca trebuie sa mai si munciti, dar veti reusi sa va puneti la punct cu toate problemele.


Sagetator: Planetele va predispun la melancolie si va indeamna la visare. Este foarte posibil ca in aceasta zi sa fiti dispusi sa luati apararea câtorva apropiati sau colaboratori sau sa puneti capat unor conflicte mai vechi.


Capricorn: Norocul se afla mai aproape de dumneavoastra decât credeti. Prin analogie, acest domiciliu este cel al Soarelui si al Norocului. Jocurile, placerile si bucuriile vietii sunt materializate acum pentru dumneavoastra in ocazii de afirmare sau câstig.


Varsator: Ziua este buna, dar va cam lipseste optimismul. Afacerile financiare sau contractele se pot impotmoli pe neasteptate sau nu se pot materializa din cauza unor asociati care le amâna. Viata de familie ramâne calma, insa anumite discutii cu rudele v-ar putea produce o stare de indispozitie.


Pesti: Aspectele planetare care se refera strict la relatiile dumneavoastra cu prietenii sau colaboratorii anunta reaparitia unor probleme care nu au fost pe deplin rezolvate in trecut. Din punct de vedere financiar, lucrurile stau insa bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS