25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Planetele care aspecteaza zodia dumneavoastra va anunta ca a sosit timpul sa va asumati responsabilitati si in ceea ce-i priveste pe apropiati. Este posibil sa cheltuiti mai multi bani pentru persoana iubita sau sa va confruntati cu indatoriri financiare peste limita admisa a bugetului. Un sprijin important ar putea veni din partea parintilor, o posibila suma de bani sau ajutor in activitatea casnica.


Taur: Nu va oferiti sa platiti pentru altii. Sunteti un om bun si va doriti sa pastrati lucrurile in armonie, dar nu trebuie sa exagerati. Se pare ca veti avea parte de promisiuni desarte.


Gemeni: Nu este momentul sa stagnati, trebuie sa cautati noi modalitati pentru a avea succes. Asumati-va rolul de lider si cei din jur va vor urma. Faceti-va timp sa vizitati un prieten sau o ruda care nu se simte prea bine.


Rac: Sunteti mai dispus sa-i ajutati pe ceilalti la finalizarea proiectelor in care sunt implicati si sa le sustineti cauza, chiar si fara sa obtineti unele avantaje. Indicat ar fi sa va preocupati numai de cei care merita intr-adevar atentia dumneavoastra, pentru ca altfel ati putea suferi dezamagiri. Este indicat sa nu va deschideti sufletul in fata oricui.


Leu: Sansele de a avansa in cariera sunt de partea dumneavoastra. Veti fi in stare sa faceti schimbarile profesionale care va vor aduce o pozitie inalta. Cineva cu care lucrati s-ar putea sa nu va aiba la inima.


Fecioara: Un barbat de la serviciu va poate mustra ca v-ati cam lasat pe tânjeala, in ceea ce priveste atributiile de serviciu. Va trebui sa va puneti pe treaba daca doriti sa pastrati bunele relatii cu sefii sau colaboratorii. Ziua aceasta este insa buna pentru pus la punct acte sau statistici, iar constiinciozitatea dumneavoastra va reusi sa faca impresie buna celor suparati.


Balanta: Accentul cade pe sanatate. S-ar putea ca in aceasta zi sa va simtiti mai slabit si capacitatea de munca sa fie scazuta. Relatiile cu familia par tensionate sau cel putin credeti ca nu va armonizati cu cei de acasa. Se poate vorbi insa si de surprize placute, cum ar fi vestile asteptate din partea unei femei mai in vârsta sau o propunere interesanta catre amiaza.


Scorpion: Chiar daca unele lucruri nu va reusesc de la prima incercare, nu este cazul sa renuntati. Astazi ati putea avea senzatia ca pâna si lucrurile comune par pentru dumneavoastra de nerecunoscut. Poate ca acesta este rezultatul tensiunilor in care va aflati din cauza serviciului sau a banilor. Ei bine, trebuie sa stiti ca a sosit momentul sa va relaxati si, daca este posibil, sa le lasati si celorlalti o parte a responsabilitatilor dumneavoastra.


Sagetator: Sunteti vioi si inzestrat cu un magnetism deosebit, astfel incât cei din jur sunt fermecati de dumneavoastra. Nu prea aveti chef de stat acasa si va gânditi chiar sa faceti o excursie la munte sau sa iesiti la iarba verde, intr-un parc. Va aflati in centrul atentiei si n-ar fi exclus sa primiti si propuneri placute de la persoanele de sex opus. Dar veti rezista tentatiei.


Capricorn: Ziua aceasta va readuce in prim-plan problemele sentimentale. Sunteti poate mai hotarât ca pâna acum sa obtineti raspunsurile la intrebarile care va framânta. Veti fi foarte bucurosi când veti afla ca temerile nu vi s-au confirmat. Invatati totusi ceva bun, si anume ca niciodata nu trebuie sa va luati dupa altii, mai ales acolo unde este vorba de suflet.


Varsator: Posibile intârzieri sau constrângeri. In aceasta zi se poate sa constatati ca nu dispuneti de ceilalti mai mult decât ati fi crezut si, drept urmare, veti simti nevoia unei detasari. Tot ceea ce faceti astazi faceti pe cont propriu si astfel veti reusi, in special daca sunt vizate câstigurile. Sentimental, se prevad evenimente importante sau cel putin simtiti nevoia unei improspatari.


Pesti: Va gânditi mult la copii. Implicati-va in activitatea unei organizatii care ii ajuta pe tinerii ce au trecut prin experiente traumatizante. Aveti foarte mult de daruit si foarte multe de invatat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS