12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Persoana iubita va cam da motive de gelozie, dar trebuie sa stiti ca si dumneavoastra va agitati prea mult pentru nimic. Din cauza ca v-ati incarcat cu prea multe lucruri deodata s-ar putea sa nu terminati nici macar o parte din cele propuse. Daca nu v-ati lasa influentati de opiniile altora poate ca viata ar fi mai usoara pentru dumneavoastra.


Taur: Cu banii nu stati prea bine, dar ajutorul primit din partea unor rude va va ajuta sa depasiti cu bine micile impasuri financiare. Catre amiaza veti cunoaste insa o revenire spectaculoasa, gratie unor câstiguri nesperate.


Gemeni: Sunteti nevoiti sa va asumati responsabilitati sau sa initiati proiecte care-i includ si pe ceilalti. A sosit momentul sa va preocupati de cei apropiati si, daca este cazul, sa-i sustineti pentru ca acest sector lunar aduce in prim-plan datoriile pe care le avem fata de noi insine si fata de semeni. Pe de alta parte, tot ceea ce are legatura cu exteriorul, cu societatea pare lipsit de interes.


Rac: Timpul trece repede si dispuneti de mai putin timp decât credeti. Faceti un efort si incercati sa ajungeti la linia finala. Evenimentele actuale si sensul lor ascuns sunt de fapt doua fete ale aceluiasi lucru.


Leu: Sunteti poate prea tensionati din cauza profesiei si lucrul acesta va poate dauna. Nu trebuie sa ezitati in a urma sfaturile altora, mai ales ca in graba de a face totul bine faceti numai prostii. Ideile pe care vi le vor furniza ceilalti v-ar putea scoate din incurcatura, deci fiti pe faza.


Fecioara: Situatia dumneavoastra in general pare instabila, cel putin pâna in jurul amiezei. Va va veni greu sa va decideti ce este de facut atâta timp cât nu stiti ce anume trebuie sa faceti. Veti trece insa repede peste orice tensiune gratie tactului de care veti da dovada. Tonusul fizic si psihic vor cunoaste o curba ascendenta, prilej cu care veti acorda mai multa atentie relatiilor sociale, aspectului exterior sau veti incepe o dieta alimentara.


Balanta: Daca sunteti pe faza, ati putea sa profitati de o ocazie aparuta spre amiaza. Poate fi vorba de o cucerire importanta in plan sentimental. Nici cu banii nu veti sta chiar rau, micile câstiguri pe care urmeaza sa le aveti fiind suficiente nevoilor dumneavoastra. Chiar daca oferta pe care v-o face un prieten vi se pare atractiva, daca ati analiza-o cu mai multa atentie v-ati da seama ca nu aveti numai de câstigat. Fiti cu ochii in patru.


Scorpion: Nu prea aveti rabdare in ceea ce priveste rezolvarea unor probleme casnice. Luna pozitionata aici ar putea naste sentimente si gânduri confuze, dificultati in activitati si greutate in luarea deciziilor. Totul poate parea complicat, mai ales ca la acest lucru vor contribui si cei de lânga dumneavoastra. Este o zi in care nu trebuie sa fortati nota sau sa faceti promisiuni pripite. Se prevad totusi rezultate bune in munca individuala.


Sagetator: Chiar daca nu va ies toate asa cum sperati, conjunctura astrala va este favorabila. Se pare ca trebuie sa insistati in ceea ce faceti, deoarece scopul dumneavoastra va fi atins.


Capricorn: Ar trebui sa nu fiti prea increzatori in cei pe care ii vedeti pentru prima oara, caci o persoana laudaroasa v-ar putea incurca intr-o chestiune importanta si nu va veti mai putea termina treaba. Pentru ceea ce v-ati propus sa faceti este bine sa cereti ajutor numai de la persoanele pe care le cunoasteti foarte bine. Ati putea cheltui o suma de bani pentru cumpararea unor obiecte vestimentare.


Varsator: A sosit momentul sa spuneti adio grijilor sau cel putin sa nu va mai gânditi atât de mult la bani. Trebuie sa lasati lucrurile si in seama celorlalti sau cel putin sa le permiteti unor persoane binevoitoare sa va ajute. Sunteti constienti de faptul ca numai dumneavoastra puteti schimba firea lucrurilor.


Pesti: Atentia dumneavoastra este indreptata in primul rând catre munca, oficializari de acte si semnari de contracte. Ati putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere. Sunt totusi de temut certurile ce s-ar putea isca din cauza impulsivitatii de care dati dovada. Referitor la sanatate, evitati stresul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS