14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Horoscop

Berbec: Asteptati de mult timp sa faceti un pas important, iar acum, când vi s-a oferit momentul, ezitati. Incercati sa gânditi pozitiv, numai asa veti reusi sa faceti fata provocarilor. Noroc cu cei dragi, care va incurajeaza si va sustin in tot ceea ce faceti.


Taur: Primiti vesti bune despre bani sau serviciu. Va sunt recomandate calatoriile, vizitele, pentru ca acum aveti o foarte buna priza la public. Este bine sa stiti ca recompensa se arata numai celor activi, deci puneti-va pe treaba. Este posibil sa intâmpinati si unele probleme in afaceri, din cauza neseriozitatii unor colaboratori. Este bine sa nu li se acorde celorlalti libertate de decizie acolo unde este vorba de bani.


Gemeni: Nu tratati cu superficialitate ziua de azi, deoarece este posibil sa va aduca câstiguri importante. Incercati sa duceti ideile dumneavoastra pâna la limita superioara pentru ca astrele va sunt favorabile. Relatiile dumneavoastra cu cei din jur sunt excelente si de aceea va puteti baza pe sprijinul lor.


Rac: Emotiile se manifesta cu intensitate, fapt ce poate duce la schimbari bruste ale starii de spirit. Astazi aveti tendinta de a inclina catre insatisfactie si autocritica pe fondul dorintei de a face totul bine si repede. In fapt, lucrurile nu stau chiar atât de rau, deci incercati sa fiti mai optimisti. Posibile reusite prin intermediul unor relatii.


Leu: Este posibil sa dispuneti de mai multi bani sau chiar sa obtineti câstiguri neasteptate pe care le veti investi in casa. Relatia dintre dumneavoastra si partener decurge bine, mai ales ca o buna parte a câstigurilor vor fi obtinute de catre acesta. Este posibil sa semnati acte imobiliare sau hârtii oficiale. In ceea ce priveste munca, se pare ca norocul nu va prea surâde astazi. Posibilele refuzuri ale unui sef in legatura cu o cerere pe care i-o adresati v-ar putea determina sa va decideti asupra unei schimbari.


Fecioara: Nici astazi astrele nu sunt mai darnice cu dumneavoastra, desi sunteti mult mai deschisi fata de prieteni si familie. Compania celorlalti este binefacatoare si trebuie sa profitati de orice clipa petrecuta alaturi de prieteni. Chiar daca va veti simti tinta bârfelor si a sagetilor nesansei, retineti ca indiferent de esecuri, acestea nu vi se pot imputa. Si daca vor aparea unele probleme de ordin financiar, puteti obtine câstiguri neasteptate din bonusuri. Veti munci din greu si veti da dovada de multa ambitie in ceea ce priveste statutul dumneavoastra profesional.


Balanta: Este posibil sa aveti o usoara stare de nervozitate produsa de aflarea unei vesti care are de-a face cu banii. Financiar, situatia dumneavoastra nu se arata prea roz, o stagnare din cauza unei asocieri nepotrivite va va pune pe jar. S-ar putea sa aflati ca o persoana pune la cale un plan josnic.


Scorpion: Este bine sa nu va lasati condusi de impulsuri dominatoare si sa incercati o mai buna stapânire a sentimentelor. Ati putea afla vesti neplacute legate de apropiati sau rude, in special despre persoanele in vârsta. In cazul in care va confruntati cu probleme de litigiu trebuie sa stiti ca astazi lucrurile va sunt favorabile. Este bine sa evitati frigul.


Sagetator: O zi a intâlnirilor si prieteniei. Va veti intâlni cu numeroase persoane. Este ziua optima legarii unei prietenii sau lansarii unor propuneri sentimentale. Acelasi lucru este valabil si in cazul relatiilor de afaceri unde lucrurile pot fi tinute sub control total. Un aspect important al acestei zile este usurinta cu care ii puteti convinge pe ceilalti de corectitudinea ideilor dumneavoastra.


Capricorn: Sunteti foarte preocupati de relatiile pe care le aveti cu cei din imediata apropiere. Accentul cade pe intelegerea cu persoanele din familie si pe responsabilitatile caminului. Este bine sa evitati posibilele dispute si sa nu va asumati responsabilitati ce nu pot fi duse la bun sfârsit. Unele demersuri legale sau financiare legate de camin ar putea crea dificultati.


Varsator: Astazi, combinatia astrala va avertizeaza asupra unor posibile dezamagiri in dragoste. Veti lua legatura cu multe persoane, dar acestea sunt in mare parte neserioase. Nici la capitolul finante nu stati prea bine. Sunteti predispusi catre cheltuieli exagerate sau catre imprumuturi pe care nu le puteti onora la timp.


Pesti: Nu prea va convine ca altii incearca sa va faca programul, mai ales ca nu prea va consulta in legatura cu unele lucruri. Va vedeti nevoiti sa luati o decizie care i-ar putea deranja pe ceilalti, dar, in ultima instanta, conteaza si ceea ce va doriti dumneavoastra. Evitati certurile cu o femeie la serviciu, daca nu vreti sa va sara si altii in cap.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS