22.8 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Horoscop

BERBEC


Ce ar trebui sa faceti dumneavoastra luni si marti? Raspunsul este simplu: cât mai putine lucruri cu putinta. Incercati sa nu va implicati foarte mult in discutii si sa va pastrati ideile pentru dumneavoastra. Veti avea timp sa recuperati miercuri si joi, pentru ca aceste zile se anunta deosebit de active. Vineri si sâmbata ar fi indicat sa dati dovada de cât mai multa rabdare – insa duminica este o zi a progresului in ritm rapid! Inclusiv in plan sentimental; daca sunteti singur, va puteti astepta la unele schimbari semnificative in acest sens…


TAUR


Sunteti norocos: aveti prieteni minunati, care sunt gata sa va vina in ajutor ori de câte ori aveti nevoie. Daca luni sau marti se intâmpla ceva neplacut, care va demoralizeaza, puteti conta pe sprijinul lor. Miercuri si joi veti fi mult prea ocupat pentru a va mai gândi la lucruri triste, iar vineri si sâmbata veti reusi, in sfârsit, sa va relaxati, chiar in compania bunilor dumneavoastra prieteni. Viata sentimentala decurge sub cele mai bune auspicii, iar ziua de duminica va fi una romantica prin excelenta.


GEMENI


Intrebarile pe care vi le puneti despre cariera dumneavoastra nu-si vor gasi prea curând raspunsul, asa incât nu are rost sa va agitati – mai aveti mult de muncit si de acumulat pâna sa aflati ce va doriti, de fapt. Concentrati-va asupra laturii dumneavoastra creative si veti vedea cum toate problemele de la serviciu par sa se rezolve de la sine. Miercuri si joi, cereti sfatul unor prieteni referitor la o chestiune de ordin personal, iar vineri si sâmbata, nu ezitati sa va exprimati punctul de vedere. Duminica, veti avea ocazia de a va face noi cunostinte.


RAC


Se poate spune ca luni si marti cam „plutiti“ – in orice caz, nu va sta mintea la treburile pe care le aveti de rezolvat la serviciu. Starea dumneavoastra de spirit este una dintre cele mai bune, „molipsindu-i si pe cei din jur“. Miercuri si joi insa, preferati sa nu mai socializati si sa va rezolvati problemele in mod independent. Vineri si sâmbata, veti primi niste vesti bune referitoare la o ruda apropiata – deci, aveti de sarbatorit! Ceea ce veti si face, de altfel, in cursul zilei de duminica.


LEU


La inceputul saptamânii, aveti toate motivele sa va incredeti in instinctele dumneavoastra: nu va vor trada! Coroborate cu talentul dumneavoastra de a asculta, acestea va vor ajuta sa iesiti cu fata curata dintr-o situatie altminteri exploziva. Miercuri si joi, nu luati nici o decizie importanta fara a va consulta mai intâi cu prietenii apropiati. Exista posibilitatea ca parerile lor sa va faca sa vedeti lucrurile intr-o lumina complet noua. Vineri si sâmbata, o persoana de la care nu v-ati fi asteptat va acorda multa atentie – fapt care, bineinteles, este de natura sa va flateze. Prin urmare, duminica, savurati victoria.


FECIOARA


Niciodata nu poti sti cu adevarat ce se intâmpla in vietile celorlalti. Daca luni sau marti aveti impulsul de a va critica un prieten, muscati-va limba si gânditi-va ca nu cunoasteti, poate, intreaga poveste. Miercuri si joi, oricât de multumit ati fi, incercati sa nu lasati ca aceasta euforie sa va distraga de la obligatiile profesionale. Vineri si sâmbata, dumneavoastra si stiti-dumneavoastra-cine sunteti parca mai compatibili ca niciodata. Cina romantica de duminica seara reprezinta incununarea unui week-end desavârsit.


BALANTA


Chiar daca jonglati printre numeroase probleme si sarcini de serviciu, inca puteti observa ce se intâmpla in jurul dumneavoastra. Si, atunci când vedeti ceva frumos, le impartasiti si celorlalti. Este o adevarata placere pentru toti sa fie in compania dumneavoastra zilele acestea. Fapt care poate explica multitudinea sarcinilor care vi se atribuie spre mijlocul saptamânii… Insa veti avea puterea de a solutiona totul. Vineri si sâmbata straluciti, pur si simplu! Magnetismul si carisma dumneavoastra sunt irezistibile. Duminica, aveti multa energie.


SCORPION


Zilele de luni si marti sunt minunate – ca si cum visele dumneavoastra devin realitate, unul câte unul, fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort deosebit pentru aceasta. Din punct de vedere sentimental, parca niciodata nu v-a mers mai bine ca acum. Nu se intâmpla foarte des sa traiti astfel de perioade, asa incât bucurati-va de ceea ce vi se intâmpla! Miercuri si joi, acordati atentie detaliilor si nu semnati nici un act decât dupa ce l-ati citit cu maxima atentie. Vineri si sâmbata, nu uitati ca nu tot ce straluceste este aur. Duminica, nu incercati sa fortati lucrurile, din nici un punct de vedere.


SAGETATOR


Ascultând pe cineva care va povesteste ceva din trecut va va determina, in cursul zilei de luni, sa va amintiti de ceva care vi s-a intâmplat demult. Nu este vorba de o poveste trista – dimpotriva! Va veti da seama ce departe ati ajuns si cât de multe provocari ati intâmpinat pe parcurs. Miercuri si joi, se pare ca nimic nu va poate sta in cale – iar serile va vor fi in mod placut ocupate de cineva deosebit. Vineri si sâmbata, mingea este in terenul dumneavoastra. Duminica, vorbiti mult si actionati putin. Ceea ce nu e intotdeauna gresit!


CAPRICORN


Exista multe mijloace cu ajutorul carora va puteti exprima, iar luni si marti aveti nevoie de intuitie si diplomatie pentru a va face cunoscute punctele de vedere. De data aceasta, secretul reusitei consta nu in ceea ce spuneti, ci in modul in care alegeti sa va expuneti ideile. Miercuri si joi insa, creativitatea nu va va mai putea ajuta in solutionarea unei probleme familiale. Dar vineri si sâmbata, comunicarea si abilitatile diplomatice sunt la inaltime. Dupa o serie de activitati interesante, cum ar fi o plimbare prin oras sau o excursie la munte, ziua de duminica este una calma, petrecuta in casa, alaturi de persoana iubita.


VARSATOR


Dintr-o data, simtiti ca nu mai aveti deloc rabdare pentru a-i asculta pe ceilalti. Nu este vorba ca nu le-ati aprecia punctele de vedere; pur si simplu, sunteti mult prea ocupat cu propriile probleme pentru a mai avea timp si de ale lor. Ar trebui ca asta sa va dea de gândit luni si marti. Miercuri si joi, va framânta tot felul de idei abstracte, nu va puteti concentra asupra problemelor aflate pe ordinea de zi. Vineri si sâmbata, va veti dedica familiei, iar duminica, persoana iubita are prioritate.


PESTI


Probabil ca va da târcoale o raceala – asa s-ar explica starea dumneavoastra de spirit si faptul ca luni va simtiti destul de ametit. Marti, incepeti sa lucrati la un nou proiect. Miercuri si joi, incercati sa va formati echipa pentru noul proiect – fapt care se poate dovedi destul de dificil. Aveti nevoie de relaxare, ceea ce se va rezolva vineri seara – poate ca persoana iubita va pregateste cina… Sâmbata si duminica leneviti in pat si incercati sa invingeti raceala care v-a chinuit toata saptamâna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS