16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop


^ Berbec: Totul va este favorabil, incercati sa profitati de acest moment pentru a va face putin vânt in cariera, precum si in relatiile cu cei din jurul dumneavoastra. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu un membru mai in vârsta al familiei.


_ Taur: Ati ajuns intr-un punct in care descoperiti ca nu aveti o prea mare influenta asupra celorlalti. Va deranjeaza faptul ca nu prea sunteti apreciati. Acum ati putea constientiza ca meritati mai mult decât obtineti in mod normal. Fiti cât se poate de convingatori.


` Gemeni: Este momentul sa va concentrati mai mult asupra propriilor probleme daca doriti ca dificultatile dumneavoastra sa se rezolve cât mai repede. Nu-i mai lasati pe altii sa se bage in viata dumneavoastra si puneti punct amestecului curiosilor, chiar daca acestia sunt din familie. Sunteti preocupati in special de rezolvarea unor proiecte mai vechi si de solutiile gasite pentru iesirea acestora din impas. Sunt favorizate relatiile cu superiorii si câstigurile.


a Rac: Va relaxeaza o carte buna sau promisiunea unei excursii la munte. Ar trebui sa va gânditi sa va schimbati colegii. Poate doar sa angajati oameni noi.


b Leu: Ati putea descoperi nebanuite resurse pentru a demara o activitate foarte profitabila. In relatia de dragoste inca va mai zbateti intre sentiment si ratiune, dar nu pentru multa vreme. Chiar daca unele persoane nu va plac, asta nu inseamna ca nu sunt bine inten-tionate. Un lucru este sigur, veti lasa mai mult de la dumneavoastra pentru ca aveti si ce câstiga.


c Fecioara: Atentia este indreptata cu precadere catre relatiile intime, catre familie si prieteni. Astazi trebuie sa dati niste bani, fie ca este vorba de o suma pe care va gânditi sa o investiti in casa pentru achizi-tionarea unui obiect sau de una pe care doriti sa o dati unei rude.


d Balanta: Interesul dumnea-voastra pentru imbunatatirea relatiilor cu ceilalti este crescut si posibilitatea rezolvarii problemelor aparute este mare. Totusi, unele neintelegeri intre dumneavoastra si persoana iubita va pot bloca, cel putin pentru moment, initiativele. Niste bârfe care va ajung la urechi va determina sa va certati cu o femeie.


e Scorpion: Va asteapta o surpriza placuta din punct de vedere financiar, mai slabiti putin ritmul la serviciu si totul va fi bine. S-ar putea sa intâmpinati mici dificultati in afaceri, din cauza colaborarii dificile cu o femeie. Nu este cazul sa va ingrijorati, deoarece aveti capacitatea sa depasiti cu usurinta aceste probleme.


f Sagetator: Aveti de pus la punct multe lucruri. Este bine sa nu va pierdeti in detalii, pentru a va ramâne si timp de odihna. Spre seara se prevede ca veti fi invitati la o petrecere. Ati putea cunoaste persoane care va pot ajuta intr-o problema de natura financiara.


g Capricorn: Va cam plictisiti si cheful de munca va lipseste. Din acest motiv ati putea crede ca este mai comod sa urmati sfatul altuia decât sa faceti ceea ce stiti ca este bine. In acest caz, sa nu va mire faptul ca veti pierde niste bani sau ca scapati situatia de sub control. In alta ordine de idei, veti constata ca, daca anumite lucruri nu ies cum va doriti, nu este neaparat necesar sa va fortati.


h Varsator: Sunteti foarte preocupati de relatiile cu apro-piatii. Daca intre dumneavoastra si acestia anumite lucruri nu mergeau tocmai bine, acum este momentul sa fiti mai maleabili. Lucrurile par sa decurga greoi, dar, in ciuda aparentelor, câstigurile nu se lasa asteptate.


i Pesti: V-ati putea bucura de prietenii noi sau cel putin de unele relatii care par sa va satisfaca cerintele. Va sta gândul numai la bani, dar inca nu stiti ce anume sa faceti ca sa-i si aveti. Nu-i nimic rau in asta, cel putin va gânditi si lucrul acesta este bun. Catre seara ati putea afla o informatie utila planurilor dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS