13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop


^ Berbec: Nici dumneavoastra nu stiti cum sa va comportati azi, pentru ca desi aveti chef de ceva actiune, energia de care dispuneti nu este la cote maxime. Nu stati prea bine nici cu sanatatea, sunteti prea obositi, deci ar fi mai bine sa va odihniti, fara sa va mai agitati atât.


_ Taur: O zi de mare succes, mai ales in ceea ce priveste banii. Trageti un loz, jucati la loto, pentru ca sansa ar putea sa fie de partea dumneavoastra in aceasta zi.


` Gemeni: Fiti prudenti in ce directie duceti actiunile incepute, pentru ca e posibil sa fiti atrasi de o himera, ce ascunde un pericol. Daca cineva va alimenteaza un vis, fara sa se bazeze pe nimic concret, ar trebui sa deschideti mai bine ochii, pentru ca e posibil sa va incurajeze sa luptati pentru un tel din care sa aiba doar el de câstigat.


a Rac: Planurile pe care vi le-ati facut cu familia, ori pentru ziua de azi, ori pentru perioada urmatoare, se pare ca merg ca pe roate. Fiecare isi aduce contributia la succesul final si, când exista o astfel de coeziune in casa, toata lumea se simte bine.


b Leu: Sunteti pusi pe glume, aveti replici spontane si originale in discutia cu unii prieteni, dar care nu va inteleg intotdeauna cinismul. Norocul dumneavoastra e ca sunteti intr-o pasa atât de optimista incât mariti si mai mult tirul de ironii la adresa lor.


c Fecioara: Musafirii va bat la usa si ii veti primi cu toata bucuria. Sunteti o gazda ospitaliera care nu mai stie ce sa ofere celor dragi pentru a-i face sa se simta bine. Discutiile graviteaza in jurul unui barbat, fie ca e vorba de laude la adresa lui sau bârfe inofensive.


d Balanta: Planurile pe care vi le-ati facut pentru azi se pare ca trebuie sa fie abandonate din cauza unei piedici de care nu puteti trece. Ori cei care va insoteau nu mai pot merge cu dumneavoastra pentru ca a aparut ceva care le deturneaza intentiile, ori chiar dumneavoastra renuntati la ceea ce doreati sa faceti pentru ca aveti impresia ca nu e o idee prea buna.


e Scorpion: Iubire la cote maxime, fiti gata sa va indragostiti lulea de cineva care apare azi in calea dumneavoastra. Fie partenerul va face o surpriza de zile mari prin care reaprinde focul in inima dumneavoastra, fie sunteti atrasi fara sa opuneti rezistenta de cineva foarte atragator.


f Sagetator: Posibil sa umblati putin cu cioara vopsita, pentru ca v-au luat parintii la intrebari si nu puteti sa recunoasteti o anumita greseala pe care ati comis-o. Veti cauta sa va dezvinovatiti, cu tot felul de scuze, dar parintii simt imediat când mintiti.


g Capricorn: Gândul va sta la niste treburi neterminate de la serviciu sau la niste sarcini pe care urmeaza sa le rezolvati incepând de mâine. Daca sunteti atât de preocupat de problemele de serviciu, macar cereti un sfat de la cineva, poate ca o opinie din afara va poate fi de folos.


h Varsator: Profitati de calmul acestei zile pentru a mai face ordine prin propriile afaceri. Va ocupati de treburi de care pâna acum nu ati avut suficient timp, poate chiar de unele placeri personale sau hobby-uri prin care reusiti sa va relaxati.


i Pesti: Cineva apeleaza la spiritul dumneavoastra justitiar, pentru a va da cu parerea in cazul unei dispute dintre tabere adverse. Pentru ca nu e „razboiul“ dumneavoastra, nici nu vreti sa va bagati, chiar daca insista celalalt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS