15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop


^ Berbec: Intentionati sa calatoriti, insa niste schimbari neasteptate in program va vor determina sa amânati orice deplasare. Reusita va veni, dar nu astazi, deci ar fi bine sa nu fortati nota.


_ Taur: Este o zi prielnica pentru comunicarea afectiva si pentru intelegere. Spuneti deschis ceea ce gânditi, chiar daca lucrul acesta deranjeaza. Viata casnica pare mai agitata ca pâna acum, dar linistea va este asigurata.


` Gemeni: Va veti confrunta cu unele probleme la serviciu de care ati putea totusi sa scapati destul de repede. Insa o cearta cu unul dintre colaboratori va poate pune pe gânduri. Desi incercati sa evitati conflictele, se pare ca acestea va cauta.


a Rac: Ati putea intra in posesia unor secrete care v-ar putea fi foarte utile din punct de vedere profesional. Va folositi de orice mijloace pentru a obtine niste avantaje si chiar veti reusi. Va veti apropia mai mult de familie, fapt care va schimba in bine relatiile cu apropiatii si rudele.


b Leu: Este posibil sa cunoasteti o persoana care va ajuta sa rezolvati unele probleme legate de casa. Faceti schimbari prin casa ori va gânditi sa achizitionati un imobil. Puteti avea insa neplacuta surpriza de a afla ca banii de care dispuneti nu sunt suficienti.


c Fecioara: Maturitatea de care dati dovada in rezolvarea problemelor nu va caracterizeaza, cu toate ca dumneavoastra vreti sa para ca sunteti altfel, dar, cel putin, va poate aduce unele beneficii. O persoana binevoitoare va va furniza idei avantajoase pentru o afacere.


d Balanta: Nimic nu va poate opri sa le dovediti celorlalti ce puteti face atunci când sunteti hotarâti. Sportivi sau nu, astazi va veti simti plini de energie, mai ambitiosi si mai bogati.


e Scorpion: Promptitudinea de care dati dovada astazi v-ar putea scuti de problemele care se prevad acasa. Atentie totusi ca posesivitatea in dragoste va poate aduce reprosuri din partea persoanei la care tineti. Daca anumite lucruri nu merg bine, trebuie sa stiti ca lucrul acesta se datoreaza unui prieten care va incurca.


f Sagetator: Veti crede ca rezolvarea problemelor dumnea-voastra sentimentale tine de surpriza pe care tot amânati s-o faceti partenerului. Inarmati-va cu curaj si spuneti-le celorlalti ceea ce aveti pe suflet. Aceasta atitudine directa v-ar putea ajuta sa va rezolvati si câteva probleme la serviciu.


g Capricorn: Acum orice este posibil, cu conditia ca dumnea-voastra sa nu va pierdeti rabdarea si sa va mentineti punctul de vedere in fata celor care incearca sa va dezarmeze. Se pare ca reusita pe care o intrezariti nu este tocmai usoara, dar nici nu trebuie sa va dati batuti.


h Varsator: Norocul se afla mai aproape de dumneavoastra decât credeti, fapt ce ar trebui sa va stimuleze calitatile. Prin analogie, aceasta zi este a norocului si a calatoriilor indepartate. Jocurile, placerile si bucuriile vietii sunt materializate acum pentru dumneavoastra.


i Pesti: Va simtiti cam slabiti si ati vrea sa nu faceti nimic astazi. Totusi, este bine sa stiti ca recompensa se arata numai celor activi, pentru ca aceasta este conditia zilei. In partea sa negativa, luna anunta si dificultati intâmpinate din cauza neseriozitatii unor colaboratori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS