Acasă Gazeta mea Mulțumim, cititori din Japonia!

Mulțumim, cititori din Japonia!

-

Țara Soarelui Răsare, a tehnologiei și a sushi-ului, Japonia are o cultură cu adevărat deosebită. Angajații japonezi sunt cunoscuți în întreaga lume pentru modul în care se dedică serviciului, lucrând, în medie, 80 de ore/lună peste program. De asemenea, majoritatea japonezilor renunță de bunăvoie la mai mult de jumătate din concediul legal și sunt mândri că pot fi prezenți la locul de muncă.

În ultima perioadă, autoritățile îndeamnă populația să muncească mai puțin și să se relaxeze mai mult, iar unele companii chiar își plătesc angajații să plece mai devreme de la serviciu.

 


Italia, Costa Rica, Botswana, Franța, Statele Unite ale Americii, Madagascar sau Svalbard din îndepărtatul Ocean Arctic. Ce au în comun aceste locuri împrăştiate pe mai multe continente? Fie că e vorba de comunităţi consistente de români sau de câteva persoane, cu toţii la fel de importanţi, ei bine, toţi citesc Gazeta de Sud. Practic, avem cititori pe aproape tot globul. Şi pentru asta le mulţumim.

Oriunde viaţa le-a îndrumat paşii, pe tărâmuri calde şi însorite sau îngheţate şi neprimitoare, dorul de ţară, de Oltenia, îi însoţeşte în tot ce fac. Iar noi, cei de la Gazeta de Sud, ne străduim să fim alături de ei prin informaţii despre ACASĂ.

Ştim că nu le este uşor acolo, cu atât mai mare mândria noastră că ne citesc în fiecare zi. Şi pentru asta le mulţumim. Acum, în anul Centenarului, toate gândurile noastre merg către ei. Îţi mulţumim că ne citeşti, cititorule din Italia, Germania, Anglia, Spania, America! Îţi mulţumim şi ţie, cititorule din Australia, Brazilia sau China!

Vă mulţumim tuturor, dragi olteni, şi vă urăm „La mulţi ani!“, pe orice continent v-aţi afla.

Noi vom rămâne mereu ACASĂ pentru voi.

ȘTIRI VIDEO GdS