10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr căutat de poliţişti pentru uciderea unei adolescente de 14 ani

Tânăr căutat de poliţişti pentru uciderea unei adolescente de 14 ani

Zeci de poliţişti îl caută pe ucigaşul unei adolescente de 14 ani din localitatea bihoreană Ciocaia, pentru prinderea bărbatului fiind instituite filtre şi consemn la frontieră, relatează ebihoreanul.ro.

Crima s-a produs în cursul dimineţii de marţi, în jurul orei 11.00.

Victima a fost lovită în zona capului de agresorul ei, despre care se presupune că este un tânăr în vârstă de 28 ani care apoi a fugit.

La faţa locului a fost chemat imediat un echipaj medical de urgenţă care a încercat să o resusciteze pe victimă, însă fără succes.

Între timp, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au pornit în căutarea criminalului, la ora transmiterii acestei ştiri fiind instituite filtre în mai multe localităţi din judeţ.

Criminalul, dat în consemn

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău, a declarat marţi seară, că autorul crimei a fost dat în consemn la frontieră. 

„În dimineaţa zilei 22 martie, poliţiştii oraşului Săcuieni au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 că în localitatea Ciocaia, care aparţine de Săcuieni, a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 14 ani, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului.

Victima a fost găsită în interiorul locuinţei proprii.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În prezent se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, acesta fiind dat în consemn la frontieră”, a explicat procurorul, arătând că în caz s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru omor. 

Corpul neînsufleţit al copilei a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală.

„Cauza exactă a decesului copilei va fi stabilit de medicii legişti, în urma efectuării necropsiei”, a mai spus prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS